گیاه اندیو خواص کاسنی فرنگی تقویت کننده کبد و معده تصفیه خون

گیاه اندیو خواص کاسنی فرنگی تقویت کننده کبد و معده تصفیه خون

گیاه اندیو بهترین سبزی مقوی برای کبد و کلیه,خواص باور نکردنی سبزی اندیو,فواید گیاه اَندیو,عوارض سبزی کاسنی فرنگی,آشنایی با گیاه آندیو,طرز پخت اندیو,گیاه endive

سبزى که کشت آن تازه در ایران معمول شده است سالاد این سبزى کبد، کلیه و معده را تقویت مى کند.این سبزى براى کبد و تصفیه خون بسیار مفید است …

آشنایی با گیاه آندیو

گیاه اندیو خواص کاسنی فرنگی تقویت کننده

سبزى که کشت آن تازه در ایران معمول شده است سالاد این سبزى کبد، کلیه و معده را تقویت مى کند.این سبزى براى کبد و تصفیه خون بسیار مفید است . طعم و مزه آن کمى تلخ و شبیه به مزه ساقه کرفس است .تلخی اندک این سبزی به علت وجود ماده ای شیمیایی که برای سلامت چشمها بسیار مفید است .این سبزی چربی اشباع شده و کلسترول بسیار اندکی دارد و مصرف آن برای بیمارانی که رژیم کم کلسترول دارند مانند بیماران مبتلا به سکته قلبی جایز است از طرف دیگر چربی اندک آن تبدیل به انرژی میشود لذا در بیماران فوق برای تولید انرژی مناسب است .به علت وجود ویتامین آ در پیشگیری از سر طانهای رکتوم مثانه بسیار موثر است .هربرگ آندیو دارای یک کالری است به همین خاطر برای افراد در رژیمهای لاغری بسیار مناسب است برای این منظور آب یا خود آندیو را به صورت خام میل نمایید .اگر آندیو را به صورت مخلوط با آب سبزیجات دیگر به طور منظم میل کنید در درمان اکنه بسیار موثر است .به خاطر وجود مواد مغذی و فیبر فراوان یبوست را برطرف میکند برای این منظور بهتر است آن را با آب سیب یا هویج مخلوط نمایید.محققان اعلام کرده اند نوشیدن مخلوط آب آندیو هویج کرفس در کم کردن تعداد دفعات حمله آسم موثر است.مخلوط این سبزی همراه با آب کرفس و جعفری اثر خارق العاده ای در بهبود کم خونی دارد ضمن آنکه بسیار مقوی نیز میباشد .

گیاه اندیو خواص کاسنی فرنگی تقویت کننده

تذکر:

اگر آندیو را وقتی از زمین در آمده نور و هوا ندهند برگهای آن سفید و بی اندازه لطیف و شکننده میشوند.

توجه کنید وقتی برگهای آندیو را خرد می کنید بعد از مدتی مواد مغذی خود را از دست می دهد و به رنگ قهو ه ای در می ایند بنابراین برای حفظ تازگی و طراوت این سبزی قبل از مصرف خرد کنید.

حداقل شش ساعت قبل و بعد از نوشیدن آب آندیو از استعمال سیگار خودداری کنید چون نیکوتین موجود در آن با مقادیر بالا ویتامین آ موجود در این سبزی تداخل پیدا میکند .

گیاه اندیو خواص کاسنی فرنگی تقویت کننده

دو طریقه براى پختن آندیو:

طریقه اول – آندیو را برگ برگ کنید و بشویید ولى توجه داشته باشید که مدت زیادى در آب بماند. بهترین طرز شستن  آن این است که آن را زیر آب شیر بگیرند تا از گل و شن پاک شود.

بعد از آن را در ظرف لعابى و کلفت بگذارید. اگر آندیو پانصد گرم است سى گرم کره ، یک گرد نمک ، یک چهارم لیموترش و یک دسى لیتر آب در آن بریزید و در ظرف را گذاشته و روى آتش قرار دهید تا با آتش ملایم بپزد. پختن آندیو با آتش ملایم معمولا بیش از 45 دقیقه طول نمى کشد.

طریقه دوم – برگهاى آندیو را که جدا کرده اید و شسته اید در ظرف مخصوص سبزیهاى بخار پز بریزید. پنجاه گرم کره، یک  گرم نمک و چند قطره آب لیموى ترش را به آن اضافه کنید و آتش آن را روشن کنید تا با بخار بپزد.

مدت پختن آندیو در ظرف بخارپز بیش از 45 دقیقه وقت نمى خواهد.

گیاه اندیو خواص کاسنی فرنگی تقویت کننده


خواص درمانى آندیو:
آندیو برای تقویت کبد بسیار مفید است

آندیو خون را تصفیه مى ‏کند.

سبزی آندیو چربی اشباع شده و کلسترول بسیار اندکی دارد و مصرف آندیو برای بیمارانی که رژیم کم کلسترول دارند مانند بیماران مبتلا به سکته قلبی جایز است از طرف دیگر چربی اندک آن تبدیل به انرژی می شود لذا در بیماران فوق برای تولید انرژی مناسب است .

آندیو به علت وجود ویتامین آ در پیشگیری از سرطانهای رکتوم مثانه بسیار موثر است .

هربرگ آندیو دارای یک کالری است به همین خاطر برای افراد در رژیمهای لاغری بسیار مناسب است برای این منظور آب یا خود آندیو را به صورت خام میل نمایید .

اگر آندیو را به صورت مخلوط با آب سبزیجات دیگر به طور منظم میل کنید در درمان اکنه بسیار موثر است .

در آندیو به خاطر وجود مواد مغذی و فیبر فراوان یبوست را برطرف می کند برای این منظور بهتر است آن را با آب سیب یا هویج مخلوط نمایید.

محققان اعلام کرده اند نوشیدن مخلوط آب آندیو هویج کرفس در کم کردن تعداد دفعات حمله آسم موثر است.

مخلوط سبزی آندیو همراه با آب کرفس و جعفری اثر خارق العاده ای در بهبود کم خونی دارد ضمن آنکه بسیار مقوی نیز می باشد .

گیاه اندیو خواص کاسنی فرنگی تقویت کننده

 

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2Ukjq2Y
نوشته شده توسط در تاریخ 24 فروردین 1398 با موضوع غذای ایرانی گوناگون | بازدید : 11
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *