سکته چشمی چیست ؟ بررسی علل و عوامل بروز مشکلات چشم

سکته چشمی از عوارض نگاه کردن به صفحه موبایل شما در تاریکی

سکته چشمی , پزشکان متخصص چشم به معتادان گوشی‌های هوشمند هشدار می‌دهند که از تلفن‌های خود در بس‌تر استفاده نکنند چون می‌تواند باعث سکته چشمی شود.

پزشکان آشکار کرده‌اند که خیره شدن به دستگاه الکترونیکی شما در تاریکی می‌تواند باعث لخته شدن چشمی شود که اگر فوراً درمان نشود می‌تواند منجر به از دست رفتن بینایی شدید شود.

استفاده از تلفن همراه در تخت‌خواب می‌تواند باعث سکته چشمی شود، پزشکان هشدار می‌دهند

سکته چشمی

این مساله پس از آن صورت می‌گیرد که یک مرد پس از اینکه به طور مداوم به تلفن خود در تاریکی خیره شده بود، “موقتا کور شده بود.

بیمار که با نام وانگ، از شمال غربی چین شناسایی شد، پس از بازی در گوشی هوشمند خود با چراغ‌های خاموش، دید خود را از دست داد.

او به روزنامه صبح چین جنوبی گفت: من از چشم راستم برای نگاه کردن به تلفن استفاده می‌کردم و می‌توانستم برخی از کلمات را ببینم اما نه دیگران.

او گفت: من عاشق بازی کردن با تلفن هستم، اما در شب همسرم نمی‌خواهد من از آن استفاده کنم، چون نور صفحه بعد از خاموش شدن نورها خیلی روشن است.”

وانگ چند لحظه بعد از بازی در گوشی هوشمند خود با چراغ‌های خاموش، دید خود را از دست داد

احتمال “سکته چشمی” با خیره شدن به تلفن همراه

تحقیقات جدید پزشکان نشان می‌دهد که خیره شدن به تلفن همراه در تاریکی باعث لخته شدن خون در چشم می‌شود؛ در صورت عدم درمان در اسرع وقت، منجر به کاهش شدید بینایی و نابینایی خواهد شد.

این عارضه “سکته چشمی” نامیده می‌شود و این وضعیت در اثر انسداد شریان‌هایی که اکسیژن را به شبکیه حمل می ‌کنند ایجاد می ‌شود که سیگنال ‌هایی را به مغز می ‌فرستد.

سکته چشم چیست ؟

انسداد شبکیه ، یا سکته چشم ، مستلزم ایجاد وقفه در شریان جریان خون  است .
در طی یک حرکت چشم ، رگ‌ها و یا شریان‌ها کاری را که باید انجام می‌دهند ، متوقف می‌کنند . آن‌ها با یک لخته یا تنگ کردن رگ خونی مسدود می‌شوند .
بیشتر شبیه سکته مغزی است که در آن خون به مغز کاهش می‌یابد یا قطع می‌شود ، شبکیه چشم در چشم ، منبع خون خود را از دست می‌دهد . خون و مایع ممکن است به شبکیه چشم فرو کنند و باعث تورم شوند . هر دو شبکیه چشم و چشم person’s به سرعت آسیب می‌بینند .
انواع مختلفی از حرکت‌های چشم بستگی به کشتی خونی دارد که تحت‌تاثیر قرار می‌گیرد :
انسداد سیاه‌رگ مرکزی ( CRVO ) : رگ اصلی شبکیه مسدود می‌شود .
انسداد شاهراه مرکزی ( CRAO ) : سرخرگ مرکزی شکبیه  مسدود می‌شود .
انسداد ورید اجوف ( BRVO ) : رگ های کوچک شبکیه مسدود می‌شوند .
انسداد شبکیه برنچ ( BRAO ) : انسداد کوچک

سکته چشمی

ضربه چشم چیست ؟
اغلب مردم صدای ضربات چشم را شنیده‌اند , اما به لطف تلفن همراه , آن‌ها با فراوانی بیشتری تشخیص‌داده شده‌اند .
این چیزی است که شما باید در مورد حرکت‌های چشم بدانید :

اندرو اندرو لی رئیس بخش چشم‌پزشکی بیمارستان متدیست است . او گفت که ضربه‌های چشمی منبع خون را به عصب بینایی یا شبکیه قطع می‌کند و علایم می‌تواند فوری باشد .
لی گفت : ” در این مورد , یک بیمار سکته چشمی بینایی خود را به مدت چند دقیقه از دست خواهد داد و سپس باز می‌گردد … اما اگر انسداد داشته باشید . ” بخش ترسناک این است که شما ” دقیقا ً نمی‌دانم که آیا از دست دادن چشم‌انداز موقتی است یا نه .

علائم سکته چشم چه هستند

در حالیکه نگاه کردن به صفحه موبایل شما در تاریکی منجر به ضربه چشم نمی‌شود , علائم بیشتری را نمایان می‌کند .
برخی از این علائم عبارتند از:
نقاط کور
تصویر کج شده معمولا ً در یک چشم
نابینایی کامل یا جزئی
ضربه چشم جدی است , می‌تواند منجر به نابینایی شود . اگر متوجه این علائم شوید , باید به یک دکتر و به سرعت بروید .
لی گفت : ” بیماران با یک ضربه چشم می‌توانند کوری جزیی یا کامل داشته باشند تا بتواند نیمی از دید شما را داشته باشد, یک چهارم چشم‌انداز شما , می‌تواند کل چیز باشد . ”
آیا تعداد ضربات چشم افزایش می‌یابد ?
لی گفت که او معتقد نیست که تعداد ضربات چشم افزایش می‌یابد , اما آن‌ها را بیشتر تشخیص می‌دهند زیرا مردم متوجه می‌شوند که چیزی اشتباه است , به ویژه زمانی که از تلفن همراه خود استفاده می‌کنند .
لی گفت : ” استفاده از تلفن باعث ضربه نمی‌شود . ” ” این می‌تواند علائم را برجسته‌تر کند چون شما به آن بیشتر توجه می‌کنید زیرا ” از هر چشم استفاده می‌کنید , اما واقعا ً عوامل خطر در بیمار وجود دارند که در تماس نیستند . ”
چه چیزی شما را به خطر می‌اندازد ؟
فشار خون بالا
دیابت
مشکلات قلبی
اختلالات انعقادی

اگر از این علائم , فقدان دید جزئی یا کوری کامل برخوردار باشید , فورا ً به اتاق اورژانس بروید . ضربات چشم می‌تواند منجر به سکته مغزی یا حتی مرگ شود .

ارسال شده در تاریخ 3 فوریه 2020 توسط خدیجه ص با موضوع سلامتی
بازدید : 1,134
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.