بهترین سایز میوه جهت سلامت بیشتر میوه های درشت نخرید

بهترین سایز میوه و سبزیجات پرمصرف مانند انواع سیب زمینی و هویج …

بهترین سایز میوه میوه های درشت نخرید زیرا هر چه میوه درشت تر باشد نیترات بیشتری جذب کرده است و نیترات بیشتر باعث کم خونی،سقط جنین و انواع سرطان ها می شود.

توصیه می شود میوه‌های غده ای مثل سیب زمینی، هویج، پیاز، لبو و …را درشت انتخاب نکنید .

باورهایی که برخی در مورد میوه‌های درشت و ریز دارند، بیشتر در مورد سبزی‌های ریشه ای و غده ای مانند انواع کلم، سیب زمینی، هویج، چغندر، شلغم و سایر سبزی‌های مشابه است.
این سبزی‌ها توانایی آن را دارند که نیترات موجود در خاک را در خود متمرکز کنند، البته در جایی که در پای زمین‌های کشاورزی بی محابا کودهای شیمیایی ریخته ‌شده باشد و سبزی‌های غده‌ای به این دلیل برداشت دیرتر آن‌ها، از جذب بالاتر نیترات برخوردار شده باشند، می توان گفت که از لحاظ کیفی این محصولات از کیفیت پایین‌تری برخوردار هستند و بسته به میزان جذب این مواد ناسالم تر از دیگر سبزی‌ها خواهند بود.

بهترین سایز میوه

نیترات موجود در کودها می ‌تواند در همه انواع میوه و سبزی رسوخ کند. اما محصولاتی که در دل خاک جای می ‌گیرند، مثل: پیاز، سیب ‌زمینی، هویج و … قابلیت جذب بیشتری دارند. معمولا نفوذ ترکیبات نامطلوب کودها در محصولاتی که در دل خاک رشد می‌ کنند، می ‌تواند موجب بزرگ و سنگین شدن سبزی‌ های غده‌ای گشته و سود بیشتری را برای باغدار به دنبال داشته باشد.

این سموم می ‌توانند در انواع میوه و سبزی که به صورت بوته ‌ای در سطح زمین رشد می ‌کنند و ارتفاع کمتری دارند نیز نفوذ کند. اما در مقابل میوه‌ های درختی که ارتفاع بیشتری از زمین دارند، کمتر در معرض اثرات نامطلوب کودها قرار می گیرند. متاسفانه ذرات کودهای شیمیایی وقتی به داخل میوه و سبزی راه‌ پیدا می‌ کنند با هیچ روشی از بین نمی ‌روند. البته توصیه می ‌شود برای کاهش سموم سطحی، میوه‌ ها را قبل از مصرف با مواد ضد عفونی‌ کننده بشویید.

درشتی میوه‌ها در بیشتر مواقع به دلیل نیترات بالای موجود در آن ها است. لذا هنگام خرید از میوه‌ های درشت صرف‌ نظر کنید و میوه‌ های متوسط یا کوچک با رنگ روشن را انتخاب کنید. چرا که تیره بودن میوه، خود نشان نیترات بالای آن است.

 بهترین توصیه به هموطنان عزیز آن است که از مصرف میوه‌ های گلخانه ‌ای، انباری و وارداتی اجتناب کنید و نوع فصلی آن ها را که معمولا در فصل معین خود رشد می ‌کنند و تازه‌ تر و پُرخاصیت ‌تر هستند و طعم و ماندگاری بیشتری دارند و در مقایسه با میوه‌های غیرفصلی(گلخانه‌ای)‌ کود و سموم کمتری برای پرورش آن ها به کار رفته، استفاده کنید.

 اما در مورد میوه‌های درختی و بوته ای به دلیل این‌که درختان این محصولات دارای ریشه و ساقه هستند و درواقع به عنوان فیلتر عمل کرده و مانع جذب مواد مضر موجود در کودهای شیمیایی به میوه می شود، میوهای درشت مشکلی ندارد.

بهترین سایز میوه

ریز و درشتی محصولات کشاورزی به رشدشان مربوط است

اما ز درباره وجود مواد شیمیایی در سبزی‌های غده ای , میزان این مواد در سبزی‌های غده آنقدر زیاد نیست و قابل چشم پوشی است، حتی اندازه بزرگ یک سبزی را در نظر بگیریم نسبت به وزن سایز کوچکتر آن سبزی و مواد موجود در آن اختلاف چندانی وجود نخواهد داشت و مسئله نگران کننده ای نیست.

به هر حال در هر محصول کشاورزی هنگام برداشت محصولات در اندازه‌های مختلف هستند، در میان آن‌ها هم ریز وجود دارد و هم درشت. بزرگ بودن آن هم دلیل بر بودن ماده شیمیایی که در رشد آن مؤثر بوده باشد نیست.

امروزه اغلب محصولات کشاورزی در تمام مراحل رشد از طریق کودها و سموم شیمیایی تغذیه می ‌شوند. این محصولات طعم خوب و کیفیت بالایی ندارند و نیترات موجود در آن ها می ‌تواند موجب بروز انواع سرطان‌ های گوارشی در مصرف ‌کنندگان گردد.

منبع : نیترات

ارسال شده در تاریخ 5 ژانویه 2020 توسط خدیجه ص با موضوع گوناگون
بازدید : 186
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.