طرز تهیه خورشت طلا کوله غذای خوشمزه گیلانی

خورشت طلا کوله گیلانی ، طلاکوله به زبون گیلانی یعنی جوجه خروس و اصل این غذا رو با گوشت خروس درست میکنن . این خورش  از غذا های استان گیلان می باشد و بسیار خوشمزه است.

این خورشت مجلسی است و می تونید در مهمانی ها و دورهمی ها نیز آماده کنید و بسیار راحت نیز آماده میشه.

مواد لازم برای پخت خورش طلاکوله چیست ؟

گشنیز ۱۵۰ گرم

آبغوره ۱ پیمانه

روغن ۴ قاشق غذاخوری

پیاز داغ ۴ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

مرغ یا گوشت ۱٫۵ کیلوگرم

آرد برنج ۱ قاشق غذاخوری

آب ۳ لیوان

جعفری خرد شده ۱۵۰ گرم

گردو ۳۰۰ گرم

نعنا ۱۵۰ گرم

خورشت طلا کوله

مراحل و طرز تهیه خورشت طلا کوله :

خورش طلا کوله را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه نمود ،اگر از مرغ استفاده نمایید به زبان محلی به آن خورش طلا کوله غورابه می گویند.خورشت طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار دلچسب می باشد.

اگر از گوشت استفاده می نمایید گوشت بدون اسنخوان باشد بهتر است. گوشت یا مرغ را به خوبی شسته و به همراه پیاز داغ و ۳ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.

سبزی ها(جعفری،نعناع،گشنیز) را خوب خرد نمایید و با ۴ قاشق غذاخوری روغن سبزی های معطر را کمی سرخ نمایید و داخل قابلمه گوشت بریزید.

مغز گردو را چرخ کرده و به خورش اضافه کنید ،سپس با نمک و فلفل و آبغوره طعم خورش طلاکوله را مطلوب ذائقه خود نمایید.

آرد برنج را با کمی آب خنک رقیق نموده و آرام آرام به خورشت بیافزایید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورش طلا کوبه جا بیافتد و با برنج سفید میل بفرمایین.

به همین سادگی،به همین خوشمزگی امیدورارم توی خونه درست کنید و از طعم عالی این خورشت لذت ببرید.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 7 آوریل 2021 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 110
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.