طرز تهیه تراول کیک فندق دسر بسیار لذیذ و مجلسی

طرز تهیه تراول کیک فندق همراه با روکش شکلاتی که بسیار خوشمزه و در عین حال پرطرفدار است . این کیک رو برای تولد و جشن ها هم میتونید آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه تراول کیک فندق چیست ؟

شکر : 160 گرم معادل یک لیوان

کره هم دمای محیط: 150گرم

خامه صبحانه : 170 گرم

ماست پرچرب 50 گرم معادل 3 ق غ

تخم مرغ درشت 3عدد (اگه تخم مرغهاتون کوچیک بود 4عدد)

وانیل : یک هشتم قاشق چای خوری

آرد:250گرم معادل یک لیوان و نیم

بیکینگ پودر:12 گرم معادل یک ق غ سرخالی پودر فندق 80گرم معادل سه چهارم لیوان

طرز تهیه تراول کیک فندق

مراحل و طرز تهیه تراول کیک فندق :

ابتدا  کره و شکر و وانیل را ترکیب و دو دقیقه بزنید تخم مرغها را اضافه و 5 دقیقه بزنید ماست و خامه را اضافه ودو دقیقه دیگه هم بزنید.

در نهایت ترکیب آرد و بکینگ پودر الک شده با پودر فندق را اضافه و با | همزن هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه و در قالب 24در8سانت با کره چرب شده میریزیم در فر 180 درجه بمدت بین ۳۵_۴۰ دقیقه بسته به فر فرق داره.

بعد از اینکه از حرارت افتاد از قالب جدا میکنیم و سلفون پیج کرده وحداقل سه ساعت در یخچال میزاریم من شب تا صبح اجازه دادم در یخچال بمونه سپس با هسته گیر میوه یا مث من با یه میله داخل کیک را خارج میکنیم و داخل حفره را با کرم پر میکنیم.

برای کرم یک لیوان شکر را روی حرارت ملایم گذاشتم وقتی از اطراف شروع به ذوب شدن و تغییر رنگ دادن کرد و کاراملی شد (موظب باشید زیاد روی حرارت بمونه با حرارت زیاد باشه سفت میشه و باید دور ریخت).

سپس یک ق مرباخوری ژلاتین را با یک سوم لیوان آب حل کرده و روی بخار کتری بزارید تا حل بشه 50گرم شکلات تخته ای و 30گرم کره و ژلاتین بن ماری شده را به کارامل اضافه کرده و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا کره و شکلات ذوب و یکدست بشه سپس میزاریم دمای محیط بمونه تا خنک بشه

نباید نه زیاد شل و، نه زیاد سفت باشه یه طرف کیک را فویل میگیریم تا هنگام ریختن کرم نشت نکنه سپس کرم را داخل قیف میریزیم و حفره را باهاش پرمیکنیم میزاریم بمدت سه چهار ساعت در یخچال بمونه تا کرم خودشو بگیره

برای روکش

300گرم شکلات تخته ای را روی حرارت بزاید وقتی ذوب شد یک سوم لیوان روغن مایع و یک لیوان فندق خورد شده را اضافه و روی کیک بریرزید بمدت 5 تا ده دقیقه یا در فریزیر بزارید یا نیم ساعت در یخچال قرار دهید اضافه کردن روغن مایع بدلیل اینه که هنگام برش شکلات نشکنه وظاهرش بهم نریزه.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 16 سپتامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 3,556
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.