طرز تهیه کشک کدو کرمانی با دستور اصیل سنتی
کشک کدو کرمانی که یک غذا پرفایده و رژیمی است حتما تو خونه درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید. کشک کدو” یک غذای کرمانی است که کالری کمی دارد و در عوض به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است.
کشک کدو از غذاهای لذیذ هست که به راحتی اماده میشه و زمان زیادی هم نمیخواد اما حتما سیر داغ و نعنا داغ براش درست کنید و داخلش بریزد که لذیذی اون رو چند برابر میکنه.
من خیلی موقع ها که مهون دارم میخام چند تا غذا درست کتن کشک کدو رو به عنوان پیش غذا می پزمش هم خوشمزست و هم به لحاظ هزینه به صرفه است و اینکه در زمان کم بهترین پیش غذا رو آماده می کنید.
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای پخت کشک کدو چیست ؟
فیله گوجه فرنگی :4 عدد
کدو سبز :750 گرم (10 عدد متوسط)
کشک :1 پیمانه
پیاز داغ :2 قاشق غذاخوری
پودر مغز گردو :برای تزیین
نمک، فلفل، زردچوبه :به میزان لازم
سیر داغ، نعنا داغ :به میزان لازم
روغن :به میزان لازم کشک کدو
مراحل و طرز تهیه کشک کدو کرمانی :
ابتدا کدو ها را پوست بگیرید ، خرد کنید و سرخ کنید.
سپس پیاز داغ ، سیر داغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را با کدو های سرخ شده مخلوط کنید و هم بزنید.
کمی نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و در ظرف را ببندید تا کدو ها بپزند.
بعد از اینکه آب گوجه فرنگی کشیده شد ، کشک را به آن اضافه کنید و بعد شعله را خاموش کنید.
با یک عدد گوشکوب کدو ها و گوجه فرنگی ها را بکوبید و له کنید تا نرم شوند.
سپس آن را در ظرفی که می خواهید بریزید و روی آن را با پیاز داغ ، نعناع داغ ، سیر داغ ، پوره گردو و کشک تزیین کنید.
نوش جان
همانطور که دیدی کشک کدو تقریبا مراحلش مثل کشک بادمجان است و فقط کمی در مزه باهم متفاوت هستند.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه دست پیج کرمانشاهی غذای سنتی ایرانی
- طرز تهیه بادمجان انار شکم پر غذای شمالی بسیار لذیذ
- روش تهیه کیک گوشت بسیار لذیذ و خوشمزه با بافتی نرم ولطیف
- طرز تهیه خوراک دال عدس غذای سریع از خطه ی جنوب کشور
- طرزتهیه ته چین مرغ و قارچ یک غذای اصیل و کاملا مجلسی ایرانی
- طرز تهیه باسترما پلو از غذاهای ترکی و محلی آستارا اردبیل