طرز تهیه خورشت تره کردی با دستور مرحله به مرحله

طرز تهیه خورشت تره کردی این خورشت خوشمزه یکی از غذاهای خوشمزه کردهای عزیز هستش امتحان کنید و لذت ببرید. غذایی کاملا خوش عطر و طعم مطابق با ذائقه ایرانی ها است.

مواد لازم برای پخت خورشت تره کردی چیست ؟

گوشت گوسفند یا گوساله 500 گرم

تره خرد شده 500 گرم

لوبیا چیتی یا سفید 2 پیمانه

پیاز 1 عدد متوسط

گرد لیمو 1 قاشق مربا خوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه خورشت تره کردی

مراحل و طرز تهیه خورشت تره کردی :

ابتدا در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید به طوری که نیمه طلایی شود.

گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید (دقت کنید لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو بار عوض کنید).

پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید خوب بپزد.

در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید.

وقتی گوشت پخت، تره سرخ شده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی بریزید.

در اواخر پخت گرد لیمو یا 4 عدد لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید. بعد از یک ربع زیر خورش را خاموش کنید.

نکته : برخی از سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده برای تزیین این خورشت استفاده می کنند.

نکته : در صورت تمایل زعفران آب کرده هم به خورش اضافه کنید. اگر ترشی خورش کم بود، کمی ابغوره یا ابلیمو بهش اضافه کنید.

نکته: حتما از شنبلیله خشک استفاده کنید که عطر عالی به این غذا میده.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 16 دسامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 651
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.