طرز تهیه کوفته کباب و بادمجان غذای ترکیه استانبولی اصیل

طرز تهیه کوفته کباب و بادمجان غذای ترکیه استانبولی اصیل

طرز تهیه کوفته کباب و بادمجان این غذا یه غذای استانبولیه کوفته در زبان ترکی یعنی کتلت ولی نه مثل کتلت های تخت و نازک ما
اونا کتلت رو تپل تر و ضخیم تر درست می کنند.

مواد لازم کوفته کباب و بادمجان :

🔸گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
🔸پیاز ۲ عدد متوسط و در حد ساتوری ریز خرد شده
🔸تخم مرغ ۱ عدد
🔸جعفری ریزخرد شده ۳ قاشق غذا خوری
🔸پودر نان سوخاری ساده ۲/۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
🔸نمک به میزان لازم
🔸پودر فلفل سیاه به میزان لازم
🔸آب۴/۱ پیمانه
🔸نعناع تازه یا خشک کمی
🔸روغن زیتون یا مایع یا کره به میزان لازم

مواد لازم برای سس کوفته :

🔸رب فلفل قرمز۱ قاشق غذاخوری ( در صورت نبود از رب فلفل شیرین استفاده کنید و اگر رب فلفل هم موجود نبود، به همان میزان رب گوجه فرنگی و یا خیلی کم سس فلفل قرمز تند یا سس چیلی شیرین استفاده کنید. )
🔸گوجه فرنگی ۲ بدون پوست رنده شده
🔸آب۱ پیمانه
🔸روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
🔸نمک به میزان لازم
🔸پودر فلفل سیاه به میزان لازم
🔸پودر آویشن

طرزتهیه کوفته کباب وبادمجان

مراحل تهیه کوفته کباب وبادمجان:

ابتدا همه مواد رو با هم ترکیب کنید حسابی ورز بدید حتما خوب ورز بدید تا کوفته ها وا نره در اولین تجربه برای تهیه کوفته کباب وبادمجان تجربه شیرینی داشته باشید و اجازه بدید یک ساعت داخل یخچال بمونه و مواد استراحت کنه
سپس از یخچال بیرون آورده و از مواد مون بردارید و اونا به صورت کتلت رو تپل تر و ضخیم تر که بهش کوفته گفته میشه درست کنید. کوفته ها رو داخل روغن سرخ کنید ( این کوفته ها نه گرد درشت میشه و نه نازک مثل کتلت همانطور که در تصویر هم می بینید به صورت بیضی و تپل درست کنید .)و اون ها رو داخل سس در حال جوش بندازید تا بپزه و به روغن بیفته
بادمجون و غوره و گوجه فرنگی رو هم تفت بدید و در اواخر پخت به خوراک اضافه کنید.

 

ارسال شده در تاریخ 7 ژانویه 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 276
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.