طرز تهیه نان کولیره با دستور پخت مرحله ای

طرز تهیه نان کولیره نان خوشمزه ی کردستان  هر چی از طعم و بافتش بگم کم گفتم واقعا معرکه اس دستور سختی هم نداره و به راحتی می تونید در منزل تهیه کنید. بهتون پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید

آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید

مواد لازم برای تهیه نان کولیره چیست ؟

دو عدد تخم مرغ

یک پیمانه شکر

مخلوط کره اب شده و روغن یک پیمانه

مخلوط شیر ولرم و ماست یک پیمانه

آرد چهار پیمانه ارد

کمی نمک

یک ق مربا خوری بکینگ پودر

پودر خمیر مایه یک ق غ خوری

زردچوبه نصف ق چ خوری

نوک چاقو زعفرون

هل آسیاب شده یک ق چخوری

طرز تهیه نان کولیره

مراحل و طرز تهیه نان کولیره:

داخل یک ظرف گود دو عدد تخم مرغ , وانیل و شکر به همراه هل آسیاب شده, پودر خمیر مایه, زردچوبه و  زعفرون رو میریزیم و سپس مخلوط کره اب شده و روغن و  مخلوط شیر ولرم و ماست را هم اضافه می کنیم.

همه رو با هم مخلوط کنید و آرد الک شده و کمی نمک و  بکینگ پودر و کم کم به مایع تون اضافه کنید تا یک خمیر نرم و لطیف بدست بیاد (من چهار تا پیمانه ارد مصرف کردم) .

از اضافه کردن ارد اضافی خودداری کنید خمیر باید لطیف باشه ,خمیر ورز زیاد لازم نداره همین که جمع شد کافیه.

خمیر و به مدت یک الی دو ساعت استراحت بدید, بعد از استراحت چونه بگیرید و نازک خمیر و باز کنید به قطر نیم سانت کافیه بعد داخل سینی که کاغذ روغنی انداختین بچینید.

با مخلوط زرده ی تخم مرغ و شیر رومال بزنید و با نوک انگشت حالت بدید و استراحت دوم لازم نیست و سریع بزارید برای پخت داخل فر ٢٠٠ درجه ونتیجه رو ببینید.

نکته : می تونید روی نونها و چنگال بزنید

می تونید هر دونه ایی که دوست داشنید و بپاشید : مثل سیاه دونه ،کنجد، تخم کتان، رازیانه

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 8 سپتامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 53
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.