طرز تهیه نان کولیره با دستور پخت مرحله ای
طرز تهیه نان کولیره نان خوشمزه ی کردستان هر چی از طعم و بافتش بگم کم گفتم واقعا معرکه اس دستور سختی هم نداره و به راحتی می تونید در منزل تهیه کنید. بهتون پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای تهیه نان کولیره چیست ؟
دو عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
مخلوط کره اب شده و روغن یک پیمانه
مخلوط شیر ولرم و ماست یک پیمانه
آرد چهار پیمانه ارد
کمی نمک
یک ق مربا خوری بکینگ پودر
پودر خمیر مایه یک ق غ خوری
زردچوبه نصف ق چ خوری
نوک چاقو زعفرون
هل آسیاب شده یک ق چخوری
مراحل و طرز تهیه نان کولیره:
داخل یک ظرف گود دو عدد تخم مرغ , وانیل و شکر به همراه هل آسیاب شده, پودر خمیر مایه, زردچوبه و زعفرون رو میریزیم و سپس مخلوط کره اب شده و روغن و مخلوط شیر ولرم و ماست را هم اضافه می کنیم.
همه رو با هم مخلوط کنید و آرد الک شده و کمی نمک و بکینگ پودر و کم کم به مایع تون اضافه کنید تا یک خمیر نرم و لطیف بدست بیاد (من چهار تا پیمانه ارد مصرف کردم) .
از اضافه کردن ارد اضافی خودداری کنید خمیر باید لطیف باشه ,خمیر ورز زیاد لازم نداره همین که جمع شد کافیه.
خمیر و به مدت یک الی دو ساعت استراحت بدید, بعد از استراحت چونه بگیرید و نازک خمیر و باز کنید به قطر نیم سانت کافیه بعد داخل سینی که کاغذ روغنی انداختین بچینید.
با مخلوط زرده ی تخم مرغ و شیر رومال بزنید و با نوک انگشت حالت بدید و استراحت دوم لازم نیست و سریع بزارید برای پخت داخل فر ٢٠٠ درجه ونتیجه رو ببینید.
نکته : می تونید روی نونها و چنگال بزنید
می تونید هر دونه ایی که دوست داشنید و بپاشید : مثل سیاه دونه ،کنجد، تخم کتان، رازیانه
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کیک اهری طعم و عطرش که واقعا بی نظیره
- آموزش پودینگ شکلات و موز طرز تهیه انوع دسر های خوشمزه
- طرز تهیه کالو پراما آموزش دسر یونانی بسیار لذیذ و شیرین
- کراست پای دسر بسیار بسیار خوشمزه برای مهمونی و جشن
- طرز تهیه تاش کادایف دسری با مراحل پخت بسیار ساده
- طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی درجه یک و عالی