طرز تهیه شیرینی رولی لیمویی با دستور مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی رولی لیمویی شیرینی خوشمزه خانگی

طرز تهیه شیرینی رولی لیمویی پخت شیرنی خانگی برای همه ما خانواده  های ایرانی از اهمیت خاصی برخوردار است به ویژه این شیرینی لیمویی که تغذیه مناسب برای بچه ها مدرسه و میان وعده برای دانشجویان و همچنین در محل کار است .روند تهیه این شیرینی ساده است و به راحتی با دستور ساده و عالی ما می تونید در منزل تهیه کنید .

مواد لازم شیرینی رولی لیمویی

400 گرم. آرد

200 گرم. کره سرد

200 گرم. خامه ترش سرد

2 قاشق غذا خوری. روغن مایع

0.25 قاشق چای خوری نمک

0.25 قاشق چای خوری جوش‌شیرین

1 قاشق چای خوری وانیل شکر

300 گرم. مارمالاد (مارمالاد لیمو )

1 عدد زرده تخم مرغ + 1 قاشق غذا خوری شیر برای رومال شیرینی

شکر قهوه ای برای پاشیدن روی شیرینی

طرز تهیه شیرینی رولی لیمویی

طرز تهیه و مراحل آماده سازی شیرینی رولی لیمویی :

1. آرد ، نمک ، وانیل شکری و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. کره سرد را خرد کرده اضافه کنید.
2. خامه ترش و روغن را اضافه کنید. خمیر را با نوک انگشت مخلوط کنید تا خمیر جمع شود مراقب باشید خمیر به روغن نیفتد، آن را در پلاستیک بپیچید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
3. خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید. هر یک را به شکل دایره به قطر حدود 20-25 سانتی متر با وردنه باز کنید و به 12 قسمت (مثلث) برش دهید. روی هر قسمت مارمالاد بمالید و رول کنید.
4- روی هر شیرینی را با مخلوط زرده و شیر چرب کنید بعد روی آنها شکر قهوه‌ای بپاشید.
در حین کار با یک قسمت از خمیر ، بقیه خمیر را در یخچال نگه دارید.
5- شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با 180 بپزید. حدود 20 دقیقه ( تا قهوه ای طلایی ). روی شیرینی خنک شده را پودر قند بپاشید (اختیاری).

این شیرینی لیمویی رو در منزل تهیه کنید و از خوردن اون لذت ببرید.

 

آموزش شیرینی نازک قزوینی طرز تهیه انواع شیرینی های محلی
ارسال شده در تاریخ 29 مارس 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,117
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.