طرز تهیه نان باگت یا نان ساندویچی با دستور مرحله به مرحله

طرز تهیه نان باگت امروز نان باگت درست کردم حتما تو خونه درست کنید هم پختش آسونه و هم بافتش بینظیررره . می تونید برای صبحونه با پنیر و سبزی هم سرو کنید عالی میشه.

مواد لازم برای تهیه نان ساندویچی چیست ؟

یک لیوان شیر ولرم

یک لیوان آب ولرم

یک عدد تخم مرغ

۵۰ گرم کره

۸ گرم خمیر مایه

۲قاشق غذاخوری شکر

یک قاشق مربا خوری نمک

یک قاشق چایخوری بهبود دهنده

۴/۵ تا ۵ لیوان آرد (می تونه کمتر یا بیشتر هم ببره )

دو عدد زرده تخم مرغ برای رومال نون

طرز تهیه نان باگت

مراحل و طرز تهیه نان باگت :

ابتدا شیر و یک قاشق از شکر و خمیر مایه مخلوط کرده روشو پوشانده کنار می ذاریم تا به عمل بیاد (۱۰دقیقه ).

بعد داخل یک کاسه بزرگی کره آب شده و سرد شده رو با تخم مرغ شکر نمک و بهبود دهنده با همزن دستی زده تا یکدست بشه و تخم مرغ از لختگی در بیاد.

بعد خمیر مایه به عمل آمده و آب رو هم اضافه کرده ، سپس آرد رو کم کم با کنترل اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد کمی بدست بچسبه نیازی به ورز دادن زیاد نیست.

پس از آماده شدن خمیز، روشو پوشانده کنار میذاریم در محیط آشپز خونه استراحت (یک ساعت ) می دهیم.

بعد استراحت خمیر رو به ۱۲قسمت مساوی تقسیم کرده کرده من هرچونه رو ۱۰۰گرمی برداشتم چونه کرده روشو پوشانده یکی یکی شکل میدیم (حتما دستتون و زیر کارتونو چرب کنید تا خمیر بدستتون نچسبه ) و در سینی فر با فاصله میچنیم دوباره روشو پوشانده ۳۰ دقیقه استراحت میدیم.

بعد با زرده تخم مرغ رومال کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ تا جایی که روش طلایی بشه می پزیم ۳۰_۳۵

تهیه ساندویچ مرغ  : چند تکه مرغ رو خرد کرده با نمک، فلفل و آبلیموی تازه مزه دار کرده داخل یخچال دو ساعت استراحت میدیم بعد یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی سرخ کرده و مرغ رو اضافه کرده زردچوبه زده وخوب سرخ کرده همراه سیب زمینی سرخ شده و مرغ با نون باگتی که آماده کردیم، سرو می کنیم.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 15 مارس 2021 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 843
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.