طرز تهیه سوپ جو هفت رنگ بسیار لذیذ خوشمزه و خوش رنگ
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرز تهیه سوپ جو هفت رنگ با پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه سوپ جو هفت رنگ سوپی با مواد اولیه ساده که با حرارت کم تهیه میشه زملن پخت بیشتری داره که به دلیل خوب جا افتادن و ایجاد طعم دلپذیر و دلخواهش است و توصیه میشه حتما در منزل تهیه کنید و نوش جان کنید .
از خواص سوپ جو هفت رنگ بهره بگیرید.
مواد لازم برای سوپ جو هفت رنگ برای ۴ یا ۵ نفر:
جو پوست کنده: ۲۰۰ گرم
آب: سوپ همیشه باید آبدار باشه تا به قوام برسه
هویج: ۲ عدد
نخود فرنگی: حدود ۱ لیوان
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۲ قاشق غذا خوری
آبغوره: نصف فنجان (تا یک فنجان)
فلفل قرمز: یک سوم قاشق چایخوری (اختیاری)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق جایخوری
نمک: ۳ قاشق جایخوری (تست کنید)
رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری.
پخت اول: ابتدا جو رو بشورید و با آب بزارید بجوشه و خوب بپزه
جو با آب حدود ۹۰ دقیقه زمان میبره تا بپزه مگر اینکه با زودپز بخوایین بپزین که زمان زودتری می پزه . دقت داشته باشید که تو این مرحله تند تند به جو سر بزنید و اگه آب خواست اضافه کنید تا جو خوب بپزه و نسوزه .
پخت دوم:
بعد از پخت جو هویج رو به صورت نگینی خرد کرده و به جو اضافه می کنیم و اجازه میدیم خوب بپزه . زمان مناسب برای پخت جو با هویج و آب حدود ۶۰ دقیقه زمان میبره
پخت سوم:
در ادامه به جو و هویج، نخود فرنگی و آب اضافه می کنیم و اجازه میدیم حدود ۴۰ دقیقه باهم بپزن و لعاب بندازن .
پخت نهایی:
اضافه کردن زرشک، جعفری و آبغوره به مخلوط پخته شده بالا است که حدود ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا بپزه و با مواد بالا مخلوط بشه . در همه مراحل حرارت کم و در نیمه باز باشه. از آب مرغ هم میشه استفاده کرد.
پیشنهاد سردبیر
- کلم پلو شیرازی با سالاد شیرازی طرز تهیه غذای اصیل و سنتی ایرانی
- طرز تهیه خورش غوره بادمجان غذای محلی بسیاری از استان های ایران
- طرز تهیه خاگینه هویج تبریز خاگینه سنتی و محلی ترکی بسیار خوشمزه
- طرز تهیه خوراک تن ماهی و قارچ با دستور مرحله ای
- طرز تهیه کباب حسینی از غذاهای سنتی اصفهان
- طرز تهیه خورش کاری خورشتی خوشمزه با ادویه های خاص