طرز تهیه کتلت نودل آموزش انواع کتلت و کوکو های متنوع
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرز تهیه کتلت نودل با دستور مرحله به مرحله
طرز تهیه کتلت نودل که غذای بسیار لذیذ و پرطفدار برای افراد نودل دوست است .همین طور برای مهمونی ها و دورهمی ها هم میشه این کتلت نودل رو تهیه کرد و بسیار کم هزینه و خوشمزه است . انواع سبزیجاتی که برای پخت این کتلت استفاده میشه ارزش غذایی اون رو بالا میبره . در ادامه روش تهیه رو داریم:
موادلازم تهیه کتلت نودل
آرد سفید ۴۰ گرم
آرد ذرت ۳۰ گرم
فلفل سیاه ۱/۴ ق چ
نمک ۱/۲ق چ
آب ۱۵۰میلی لیتر
روغن ۱ ق غ
فلفل سبز ۱ ق غ
پیاز۴۰ گرم
هویج ۵۰ گرم
فلفل دلمه ۵۰ گرم
نخود فرنگی پخته شده ۳۵ گرم
پاپریکا ۱/۲ ق چ
پودر مانگو ۱/۲ق چ
نمک ۱ ق چ
ادویه جات معطر ۱/۲ ق چ
سیب زمینی آب پز ۴۰۰ گرم
آرد سوخاری ۲ پیمانه
طرز تهیه و پخت کتلت نودل :
ابتدا درون یک ظرف آرد سفید را با آرد ذرت، فلفل سیاه، نمک و آب مخلوط می کنیم تا مواد خوب یک دست و سس ما آماده شود،سپس درون ماهی تابه روغن و فلفل سبز خرد شده و پیاز می ریزیم و آن ها را تفت می دهیم
سپس هویج نگینی شده، فلفل دلمه سبزخرد شده و نخود سبز پخته شده را می ریزیم و خوب تفت می دهیم سپس پاپریکا، پودر انبه، نمک و ادویه جات معطر و سازگار با ذائقه شما را به ماهی تابه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و بعد سیب زمینی آب پز رنده شده را اضافه و خوب هم می زنیم،
بعد نودل پخته شده و گشنیز خرد شده را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. سپس از مخلوط مقدار کمی برداشته و کف دست آن را تخت می کنیم و درون سسی که در ابتدا آماده کردیم قرار می دهیم تاسطح آن پوشیده شود سپس در آرد سوخاری قرار داده و سرخ می کنیم.
طرز تهیه شامی سویا + دستور پخت کوکو و شامی بدون گوشت
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کوکو بادمجان خام آموزش نوع کتلت و کوکو ها
- طرز تهیه خامه پاره با دستور پخت مرحله به مرحله بسیار آسان
- طرز تهیه خورشت قیمه بامیه خوشمزه لذیذ غذای کاملا درمانی
- روش پخت لبو قرمز پر از خاصیت و فواید برای سلامتی
- طرز تهیه کیک کیفی تابه ای شیک و مجلسی و کاملا جدید
- دستور ورقه بادمجان گیلانی ورقه غذای محلی و سنتی گیلان