طرز تهیه تاش کادایف دسری با مراحل پخت بسیار ساده

طرز تهیه تاش کادایف که یک دسر سبک (از لحاظ هضم شدن) و خوشمزه  خیلی راحته و موادشم همیشه دم دسته را با ما در این بخش از آشپزی آموزش ببینید .

دسر تاش کادایف را هم می تونید برای یک میان وعده برای خودتان تهیه کنید و به همراه چای و یا قهوه میل کنید . یا به عنوان یک دسر عالی که زمان زیادی هم نمی بره  برای مهمانی و دورهمی هاتون تهیه کرده و پذیرای مهمانانتون باشید .

آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید

مواد لازم برای تهیه تاش کادایف چیست ؟

شیر ولرم یک لیوان

آب ولرم یک لیوان

آرد یک و نیم لیوان

شکر یک ق مربا

خمیرمایه یک ق مربا

نمک یک ق چای

برای شربتش:

یک و نیم لیوان شکر

یک‌و نیم لیوان آب

گلاب یک چهارم لیوان

زعفرون دم کرده یک ق

آبلیمو یک ق.

مواد میانی تاش کادایف:

گردو خرد شده و دارچین

طرز تهیه تاش کادایف

مراحل و طرز تهیه تاش کادایف:

ابتدا آب، شکر ، گلاب و زعفرون رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید و هم نزنید تا شکر خودش آب بشه.

وقتی شروع به‌جوشیدن کرد حرارت و کم کنید تا قل بخوره و غلیظ بشه در آخر آبلیمو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید بذارید تا سرد بشه.

شیر ،آب، شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید هم بزنید و پنج دقیقه کنار بذارید. آرد و نمک رو اضافه کنید و هم بزنید. یک ساعت بذارید بمونه تا حجمش بالا بیاد و روش اسفنجی بشه.

ماهی تابه تفلون رو، روی حرارت کم قرار بدید. از مواد به اندازه دو ق غذا به کمک ملاقه کوچکی روی ماهی تابه بریزید وقتی روش حباب زد و زیرش طلایی شد بردارید.

بعد از خنک شدن گردو و دارچین طبق شکل بریزید و تا کنید لبه ها رو چفت کنید داخل روغن داغ سرخ کنید.

سپس یک دقیقه بعد از سرد شدن داخل شربت قرار بدید، ده دقیقه بمونه کافیه.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 9 ژوئن 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 5,940
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.