طرز تهیه کیک ماگما | دستور پخت مرحله به مرحله کیک ترکیه ای
طرز تهیه کیک ماگما که یک کیک با بافت بسیار لطیف و خوشمزه که یک کیک ترکیه ای با دو مرحله کلی است .مواد میانی داره که وسط کیک رو تشکیل میده مقداری حالت پودینگی و کرم مانند داره و کاملا لطیف است .کیک اصلی هم که بافت اسفنجی داره یک کیک شکلاتی است که در ادامه مرحل کامل کیک ماگما رو برای شما عزیزان آموزش داده ام :
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک ماگما چیست ؟
آرد 2 و یک سوم لیوان
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
پودر کاکایٔو 3 قاشق غذاخوری پُر
مواد لازم برای تهیه کرم داخل کیک :
شیر 4 لیوان
شکر 8 قاشق غذاخوری
آرد 2 قاشق غذاخوری سر پر
نشاسته 3 تا 4 قاشق غذاخوری پر
وانیل 2 قاشق مرباخوری
گلاب یک سوم استکان
کره 2 قاشق غذاخوری
مراحل و طرز تهیه کیک ماگما :
ابتدا مواد میانی کیک رو درست میکنیم:
شیر، شکر، آرد و نشاسته رو توی ظرفی ریخته و هم می زنیم، سپس ظرف رو روی حرارت قرار داده و مدام هم میزنیم تا زمانی که مواد شروع به جوشیدن کرده و مانند فرنی غلیظ بشه. حالا کره، گلاب و وانیل رو اضافه کرده و هم میزنیم، از روی حرارت برداشته و کنار میذاریم تا کمی ولرم بشه.
فر رو روشن کرده و روی دمای 170 درجه سانتیگراد میذاریم تا گرم بشه.
حالا میریم سراغ کیک شکلاتی، (البته در فاصله آماده کردن کیک، مواد میانی کیک رو هم میزنیم تا روش نبنده😊). تخم مرغ رو داخل یه ظرف بشکنید، شکر رو بهش اضافه کرده و حدود پنج دقیقه هم میزنیم و بعد کم کم شیر و روغن مایع رو اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم میزنیم.
حالا آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکایٔو رو الک کرده و توی سه مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق آروم هم میزنیم تا خمیر یکدست بشه.
کف قالب رو چرب کرده یا کاغذ روغنی پهن میکنیم و مایه کیک شکلاتی رو توی قالب میریزیم. حالا مواد سفید میانی کیک رو دقیقا وسط قالب روی مایه کیک شکلاتی ریخته و حدود 45 دقیقه توی فر گرم شده میپزیم.
برای چک کردن پخت کیک، با یه خلال چوبی قسمت کیک شکلاتی رو چک کنین، چون مایه وسط کیک شُله .
بعد از پخت کیک، حدود 3 ساعت کیک رو داخل یخچال میذاریم تا مواد میانی خودشو بگیره. (فقط حواستون باشه قالب رو آروم حرکت بدین تا شکل کیک خراب نشه).
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کیک انار سه لایه و خوش رنگ و طعم
- طرز تهیه نان خامهای یکی از محبوبترین شیرینی هاست
- طرز تهیه کیک پلنگی آموزش کیک پلنگی مرحله به مرحله
- طرز تهیه رول دارچینی نونی با بافتی محشر وخیلی خوشمزه
- طرز تهیه پای آناناس یک کاپ عالی با طعم و عطر آناناس
- طرز تهیه دیلایت زعفرانی پخت شیرینی بدون فر و تخم مرغ