طرز تهیه کیک مسقطی و دستور کرم مخصوص مسقطی
طرز تهیه کیک مسقطی این کیک عالی با بافت و طعم ویژه بی نظیره و خیلی خوشمزه میشه من برای جشن تولد های کوچک و دورهمی خانوادگی این کیک رو تدارک می بینم
روند تهیه این کیک ساده است که با کرم مسقطی مزه بسیار دلنشینی پیدا میکنه .کیک پایه رو من با 5 تخم مرغ میپزم تا کاملا بافت اسفنجی داشته باشه اما اگر خواستید می تونید 2 تا ازتخم مرغ ها شو کم کنید .
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک مسقطی چیست ؟
تخم مرغ ۵ عدد
آرد یک و سه چهارم لیوان
شکر سه چهارم لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱ ق چ
نمک کمی
مراحل پخت و طرز تهیه کیک مسقطی :
شکر , تخم مرغ، وانیل رو با همزن می زنیم تا کرم رنگ و حجمش دو برابر بشه. شیر و روغن رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
بعد مواد خشک ارد و بکینگ پودر و نمک که الک کردیم رو اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای 180 می زاریم تا پخته بشه.
مواد لازم برای کرم مسقطی چیست ؟
زعفرون دم کرده 1ق
نصف قوطی شیر عسلی
5 قاشق پنیرخامه ای
طرز تهیه و مراحل کرم مسقطی
همه مواد بالا رو با گلاب در میکسر یا غذاساز مخلوط می کنیم و دریخچال می ذاریم تا خودشو بگیره و بعد از خنک شدن کیک روی کیک می ریزیم .
می تونید کم کم گلاب اضافه کنید هر چی بیشتر بریزید کرم رقیق تر میشه اگه می خوایین می تونید کمتر بریزید تا غلیظ تر باشه (من رقیق تر گرفتم تا بیشتر جذب کیک بشه)
نکته : من اول کیک رو برش زدم و سپس کرم رو ریختم تا کیک بیشتر خیس بشه.
نکته : غلظت کرم مسقطی دست خودتونه و سلیقه ای هست می تونید غلیظ تر و یا رقیق تر بردیرید و به نسبت رقیق که باشه بیشتر جذب کیک میشه .
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه تارت گردویی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ عید
- طرز تهیه کیک شکلاتی روسی با لایه های موس شکلات
- طرز تهیه کیک موکا با دستور پخت مرحله ای
- طرز تهیه باسلوق سنتی باسلوق پرطرفدار سنتی با ساده ترین روش تهیه
- طرز تهیه دسر بادام ایتالیایی Biancomangiare به معنای غذای سفید
- دستور دسر شعریه کرمدار معرفی دسر جذاب و خوشمزه