طرز تهیه ته چین سبزیجات | غذای ایرانی خوش عطر و طعم
طرز تهیه ته چین سبزیجات همانند تهیه ته چی مرغ است فقط تفاوت در مواد میانی آن است که من اینجا ازیک سری سبزیجات خاص استفاده کردم که اون هم باز سلیقه ای است .
شما حتی می تونید از سبزی پلویی یا اسفناج و کدو و دیگر سبزیجاتی که دوست دارید به عنوان مواد میانی ته چین سبزیجات استفاده کنید .
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای تهیه ته چین سبزیجات چیست ؟
برنج 3 پیمانه
ماست چکیده 9 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3 عدد، ( 3 زرده و 1 الی 2 سفیده)
زعفران دم کشیده نصف استکان
نمک مقداری
مواد میانی ته چین:
کدو یک عدد متوسط نگینی خورد شده و سرخ شده
هویج یک عدد بزرگ نگینی خورد شده بخارپز شده
نخود فرنگی نصف استکان پخته شده یا کنسرو شده بدون آب
ذرت نصف استکان پخته شده یا کنسرو شده بدون آب
قارچ 200 گرم اسلایس شده و تفت داده شده
طرز تهیه ته چین سبزیجات و مراحل کامل پخت :
برنج را کمی زنده تر از مواقع معمولی آبکش کرده و در ظرفی دیگر ماست، تخم مرغ ها ، زعفران و نمک را با هم بخوبی مخلوط کرده و برنج را به آن اضافه کنید
کره آب شده را به کف و دیواره های ظرفی مناسب با فرچه زده و کف ظرف را با مخلوط برنج بپوشانید سپس یک لایه ذرت و نخود فرنگی ریخته و یک لایه برنج اضافه کنید بعد قارچ تفت داده شده با کمی آبلیمو و نمک و فلفل را بر روی برنج بریزید و دوباره برنج اضافه کنید و بعد مخلوط هویج و کدوی تفت داده شده با نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و در آخر برنج باقیمانده را بریزید و رویش را با فویل پوشانده و در فر گرم شده با 220 درجه سانتیگراد قرار دهید .
حدود نیم ساعت بعد فویل را برداشته و یک لایه کره روی برنج قرار داده و به مدت نیم ساعت دیگر در فر باقی بماند.
بعد از اینکه از فر در آوردید کمی صبر کنید تا خنک شود سپس در ظرف مورد نظر برگردادنده و با زرشک تفت داده شده و خلال پسته و به دلخواه با باقیمانده سبزیجات تزیین نمایید
بجای فر میتوانید از قابلمه نچسب و شعله گاز استفاده نمایید.
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه باقلا خورش با دو روش و دو نوع باقلای متفاوت
- طرز تهیه هویج پلو آموزش غذای ساده مقوی و بسیار خوشمزه
- روش تهیه کیک گوشت بسیار لذیذ و خوشمزه با بافتی نرم ولطیف
- طرز تهیه خورشت تره کردی با دستور مرحله به مرحله
- خورش مرغ مجلسی طرز پخت خورش مرغ مجلسی با ترفندهای عالی
- طرز تهیه دوپیازه ماهی با دستور کامل و اصیل