طرز تهیه پلو بلغور و عدس با دستور پخت بسیار راحت

طرز تهیه پلو بلغور و عدس غذای بسیار خوشمزه بدون نیاز به گوشت و مرغ البته گاها معضی ها به همراه نیمرو هم  این غذا رو میخورند که کاملا سلیقه ای است .این غذا مقوی و رژیمی است که برای اغلب افراد مفید هست.

مواد لازم برای پخت پلو بلغور چیست ؟

1 لیوان عدس سبز

1 و نیم لیوان بلغور (بلغور گندم پلویی ، بلغور دانه درشت)

1 عدد پیاز

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

3_2 قاشق غذاخوری روغن مایع

1 قاشق غذاخوری کره

آب داغ به مقدار لازم(با توجه به نوع بلغور مقدار آب را بریزید، من 3 لیوان آب ریختم)

فلفل سیاه و فلفل پرک شده (پول بیبر ترکیه) از هر کدام 1 قاشق چای خوری

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه پلو بلغور و عدس

مراحل و طرز تهیه پلو بلغور و عدس :

ابتدا عدس ها را بدون اینکه خیلی نرم شوند بپزید و آبکش کنید. (من به اندازه ای که کمی زیر دندان حس شود پختم چون مجدد با بلغور می پزد).

داخل قابلمه مناسبی روغن مایع بریزید و پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت بدید. سپس رب را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت بدید.

کره و بلغور شسته شده را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت بدید. آب داغ ، نمک ، فلفل قرمز پرک شده و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه را بذارید.

وقتی شروع به جوشیدن کرد عدس را اضافه کنید و با حرارت کم و با در بسته تا وقتی که آبش کشیده شود بپزید.

وقتی آبش کشیده شد هم بزنید اجاق را خاموش کرده و دم کنی بذارید و 15 دقیقه زمان بدید دم بکشد (این مرحله اجاق خاموش میشه اگه نوع بلغور شما جوری بود که حس کردین نپخته بعد گذاشتن دم کنی روی اجاق با حرارت کم بپزین).

برای سرو پیاز را خلالی خرد کنید و داخل روغن زیتون تا وقتی که رنگش کمی تغییر کند تفت بدید. پیاز تفت داده شده رو روی پلو بلغور بریزید و سرو کنید. نوش جان

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 6 فوریه 2021 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 931
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.