طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی به صورت قالبی با تزیین میوه
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی با دستور مرحله به مرحله
طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی بیس و پایه کار برای تهیه پاناکوتا ها به یک روش است ولی در مزه های مختلف و انواع اون روال کار کمی تغییر میکنه .ما در این مطلب پاناکوتا ماست یونانی رو به ساده ترین و خوشمزه ترین روش برای شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای پاناکوتای ماست یونانی:
یک بسته پودر ژلاتین بدون طعم (۳۰ گرم)
دو قاشق غذا خوری آب سرد
یک و سه چهارم پیمانه ماست یونانی
یک چهارم پیمانه خامه
یک پیمانه شیر
یک سوم پیمانه شکر
یک و نیم قاشق چای خوری وانیل
کمی نمک
یک و نیم پیمانه میوه تازه به دلخواه
طرز تهیه و مراحل پاناکوتای ماست یونانی:
ابتدای کار سه قاشق غذا خوری آب را داخل یک کاسه کوچک ریخته و یک بسته ژلاتین را کم کم روی آن بپاشید و سریع هم بزنید.
سپس ۳ تا ۴ دقیقه کنار بگذارید. ماست یونانی و خامه را در یک کاسه متوسط بریزید و با همزن بزنید تا یک دست شود. شکر و شیر را در یک ماهی تابه روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید مخلوط شیر و شکر کمی جوش بیاید، سپس از روی حرارت بردارید. مخلوط ژلاتین را به ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شده و یکدست شود. بعد به آرامی مخلوط شیر گرم را داخل ماست ریخته و هم بزنید، سپس وانیل و نمک را اضافه کرده و ترکیب کنید.
مخلوط حاصل را با ملاقه در شش یا هفت قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و روی آن ها را با پلاستیک پوشانده و به مدت ۴ ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید. پاناکوتا ها را با کمک چاقو از قالب در آورده و در بشقاب بگذارید. آن را با میوه تزئین کنید و لذت ببرید. انتخاب میوه مورد نظر کاملا سلیقه ای است .
نوش جان
طرز تهیه ترایفل آلبالو آموزش دسری لذیذ و خوش طعم میوه ای
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کیک چایی لطیف ترین کیک با بافت بی نظیر اسفنجی
- آموزش تیتاپ خونگی بدون فر یاد آور طعم دوران بچگی
- طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر یک شیرینی خوشمزه پرطرفدار
- کیک خیس ترکیه طرز تهیه کیک خیس ترکیه مناسب برای مهمونی های دورهمی
- مسقطی هندوانه مواد لازم جهت تهیه مسقطی هندوانه مخصوص شب یلدا
- طرز تهیه نان رول نارگیلی یک میان وعده سالم و خانگی