طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی به صورت قالبی با تزیین میوه

طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی با دستور مرحله به مرحله

طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی بیس و پایه کار برای تهیه پاناکوتا ها به یک روش است ولی در  مزه های مختلف و انواع اون روال کار کمی تغییر میکنه .ما در این مطلب پاناکوتا ماست یونانی رو به ساده ترین و خوشمزه ترین روش برای شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای پاناکوتای ماست یونانی:

یک بسته پودر ژلاتین بدون طعم (۳۰ گرم)
دو قاشق غذا خوری آب سرد
یک و سه چهارم پیمانه ماست یونانی
یک چهارم پیمانه خامه
یک پیمانه شیر
یک سوم پیمانه شکر
یک و نیم قاشق چای خوری وانیل
کمی نمک
یک و نیم پیمانه میوه تازه به دلخواه

طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی

طرز تهیه و مراحل پاناکوتای ماست یونانی:

ابتدای کار سه قاشق غذا خوری آب را داخل یک کاسه کوچک ریخته و یک بسته ژلاتین را کم کم روی آن بپاشید و سریع هم بزنید.

سپس ۳ تا ۴ دقیقه کنار بگذارید. ماست یونانی و خامه را در یک کاسه متوسط بریزید و با همزن بزنید تا یک دست شود. شکر و شیر را در یک ماهی تابه روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید مخلوط شیر و شکر کمی جوش بیاید، سپس از روی حرارت بردارید. مخلوط ژلاتین را به ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شده و یکدست شود. بعد به آرامی مخلوط شیر گرم را داخل ماست ریخته و هم بزنید، سپس وانیل و نمک را اضافه کرده و ترکیب کنید.

مخلوط حاصل را با ملاقه در شش یا هفت قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و روی آن‌ ها را با پلاستیک پوشانده و به مدت ۴ ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید. پاناکوتا‌ ها را با کمک چاقو از قالب در آورده و در بشقاب بگذارید. آن را با میوه تزئین کنید و لذت ببرید. انتخاب میوه مورد نظر کاملا سلیقه ای است .

نوش جان

طرز تهیه ترایفل آلبالو آموزش دسری لذیذ و خوش طعم میوه ای
ارسال شده در تاریخ 16 آوریل 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 70
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.