طرز تهیه ترشی بیبی کورن بسیار لذیذ و خوشمزه

ترشی بیبی کورن یا ترشی بچه بلال که از دورچین های خوشمزه و خوشگل کنار غذا هست به راحتی این بلال ها رو در فصل تابستون که سرشار از نعمت های خوشمزه و خوشرنگ خداست, در دسترس هست و میشه تهیه کرد
بلال یکی از مواردی است که ترشی خیلی خیلی خوشمزه ای بهتون میده، تا فصلش تموم نشده دست به کار بشید و با  بچه بلال یه ترشی خوشمزه و آسون درست کنید.

مواد لازم برای ترشی بچه بلال چیست؟

بچه بلال پوست کنده : 600 گرم

فلفل سبز : 100 گرم

سیر : 50 گرم

سرکه سفید : 2 تا 3 لیوان

آب : 1 لیوان

نمک و پودر فلفل سفید : به میزان لازم

ترشی بیبی کورن

مراحل و طرز تهیه ترشی بیبی کورن :

من 2 کیلو بچه بلال خریدم که بعد از پوست کندن یک سوم اون مقدار یعنی 600 گرم بلال موند. باید خیلی آروم و با دقت پوست و موهای بلال رو جدا کنید چون بچه بلال خیلی ظریفه و زود میشکنه.
آب و سرکه رو روی حرارت بذارید تا جوش بیاد بعد بچه بلال هارو به آرومی داخلش بذارید و اجازه بدید 5 دقیقه بجوشه، سپس آبکش کرده و کمی که خنک شد مرتب داخل شیشه استریل بچینید و اجازه بدید مخلوط آب و سرکه خنک بشه.
بعد از اینکه آب و سرکه خنک شد ، نمک و پودر فلفل را اضافه کنید و این مخلوط را داخل شیشه بریزید.
سیر پوست کنده و فلفل های سبز شسته را در فضاهای خالی بچینید و شیشه را از آب و سرکه پر کنید و درب آنرا سفت ببندید و بعد از یک هفته میتوانید آنرا مصرف کنید.

پ.ن: دقت کنید سیر و فلفل سبز کاملا خشک باشند، اگر خیس باشند باعث کپک زدن ترشی میشوند.
پ.ن: درب شیشه باید کاملا محکم و سفت باشد چون بلال ها اگر هوا بکشند به سرعت تغییر رنگ میدهند.
پ.ن: نسبت سرکه به آب ، 2 به 1 است. اگر شیشه با مخلوط آب و سرکه داخل قابلمه پر نشد میتوانید بقیه شیشه را با سرکه سفید پر کنید تا همه بلال ها کاملا در سرکه باشند.
‌پ.ن: مقدار سیر و فلفل را میتوانید تغییر دهید.

ارسال شده در تاریخ 15 سپتامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع مربا و ترشیجات
بازدید : 30
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.