طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی تنوری پیش غذا خیلی خوشمزه

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی تنوری به شیوه رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی تنوری در منزل به شیوه آسان و عملی که بسیار لذیذ میشه و یک پیش غذای عالی به وقت مهمانی است .حتما در منزل تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید .

از اونجایی که سیب زمینی رو اکثر افراد دوست دارند و بیشتر غذا ها یا وعده شام  با سیب زمینی تهیه  میشه غذا سیب زمینی آکاردئونی تنوری بسیار پرطرفدار و البته مقوی است .

مواد لازم سیب زمینی آکاردئونی تنوری:

سیب زمینی 500 گرم
روغن زیتون 1/4 پیمانه
کره ذوب‌ شده 2 ق غذا خوری
سیر رنده‌ شده 3 حبه
جعفری تازه 1 ق غذا خوری
آبلیمو تازه 1 ق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا در صورت تمایل

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی تنوری

روش تهیه و پخت  سیب زمینی آکاردئونی تنوری:

برای تهیه سیب زمینی آکاردئونی تنوری ابتدا سیب زمینی‌ ها را شسته و با چاقو برش‌ های نازک می زنیم ولی برش را تا انتهای سیب زمینی نبرید (سیب زمینی با پوست باشد )  10 تا 15 دقیقه داخل آب سرد قرار دهید. در شورع کار ( سیارک  ) فر را با دمای 180 درجه سانتی‌ گراد به مدت 10 دقیقه گرم کنید سپس کره ذوب شده، سیر له شده، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و بعد با فرچه، لابه‌لای سیب زمینی‌ ها و روی سیب زمینی ها بمالید بعد آن‌ ها را داخل ظرف مناسب یا سینی فر قرار داده و به مدت نیم ساعت درون فر بگذارید . رو ش دیگر برای پختن سیب زمینی ها قرار دادن  آن ها داخل فویل و گذاشتن روی سیمی فر می باشد . در دقایق آخر پخت سیب زمینی‌ ها را از فر در بیاورید و لای برش ها پنیر بریزید و دوباره داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
این پیش غذا خیلی خوشمزه و اشتها برانگیز است. نوش جان.

طرز تهیه کروکت سیب زمینی در منزل به شیوه رستورانی
ارسال شده در تاریخ 21 فوریه 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 1,300
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.