طرز تهیه پاستای الفرنو و آموزش سس بشامل مخصوص و راگو

پاستای الفرنو مورد علاقه خیلی از مردم ایتالیا و دنیاست و روزهای تعطیل و دورهمی پای ثابت ناهار خانواده و دوستان هست. این پاستا در کشورهای دیگه به اسم گراتن پاستا هم شناخته میشه و این بخاطر اینه که سطح روی پاستا با وجود پنیر و سس بشامل کاملا برشته و ترد میشه.

مواد لازم برای پخت  الفرنو چیست ؟

پاستا : ۴۰۰ گرم

مواد لازم راگو

گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم

پیاز متوسط : دو عدد

سیر : دو حبه
ساقه کرفس : ۱ شاخه

هویج متوسط : سه عدد

برگ بو : ۴ برگ(اختیاری)

آب گوجه یا گوجه : ۱ لیتر

رب گوجه : ۴ ق.غ

شیر : ۱ لیوان

نمک،فلفل و جعفری یا اریگانو : به مقدار لازم

کره به اندازه : ۱ گردو

روغن : به مقدار لازم

مواد لازم بشامل

آرد سفید : ۵ تا ۷ق.غ

کره : ۱۰۰ گرم

شیر دمای محیط : ۱ لیتر

نمک، فلفل و جوز هندی : به مقدار لازم

طرز تهیه پاستای الفرنو

طرز تهیه راگو

۱.پیاز،سیر،ساقه کرفس و هویج رو کاملا ریز ریز می کنیم و توی روغن و کره تفت می دیم

۲.بعد گوشت رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم تا رنگش عوض بشه

۳‌.حالا نوبت ادویه هاست برگ بو رو اضافه می کنیم حالا نمک، فلفل و اریگانو رو هم‌تفت می دیم و رب رو اضافه می کنیم

۴.وقتی بوی خامی رب گرفته شده آب گوجه رو اضافه می کنیم و با شعله خیلی کم (این خیلی مهمه)میذاریم جا بیفته

۵.وقتی غلیظ میشه باید شیر رو اضافه کرد البته اختیاریه می تونید آب هم بریزید

۶.این مایه نباید خشک و غلیظ بشه بلکه باید مثل یه خورش آبدار باشه و برای جا افتادنش حداقل باید ۴ ساعت صبر کنیم.

طرز تهیه بشامل

۱.بهترین راه برای گلوله نشدن آرد اینه که اول آرد رو با کمی شیر مخلوط کنیم و با چنگال هم بزنیم

۲.بعد روی شعله کم بذاریم و باقی شیر و روغن رو اضافه کنیم

۳.غلظت بشامل نباید زیاد باشه چون لازانیا خشک‌ میشه

۴.وقتی بشامل حاضر شد می تونیم لازانیا رو آماده کنیم

طرز تهیه پاستای الفرنو

۱.اول از همه راگو رو به سبک بولونیزه درست کردم.

۲.سس بشامل رو آماده کردم

۳.بعد پاستای ریگاتونی رو در آبجوش پختم

۴.بعد نصف راگو رو با پاستا مخلوط کردم

۵.کف ظرف پیرکس رو کاملا چرب کردم یه کم بشامل ریختم بعد پاستا بعد لابه لا یه کم پنیر جنوبی پروولا زدم (میشه موتزارلا هم استفاده کرد)

۶.روی پاستا رو با نیم دیگر راگو و بشامل پوشوندم

۷.بعد هم فرستادمش توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه

برای پاستای فرپز باید یک ربع صبر کرد تا پاستا از بخار بیفته و بعد سر میز برد تا راحت برش بخوره

راستی تا یادم نرفته بگم روی پاستا رو با کمی پنیر پارمزان و ریحان خرد شده تزیین کردم.

 

ارسال شده در تاریخ 14 نوامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 364
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.