طرز تهیه عرایس با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه عرایس که از نان های سنتی عربی هستش بهش نان گوشت هم میگن تو رستوران های ایرانی هم اغلب سروز میشه بسیار خوش طعم است و از ادویه های مخصوص هم در اون استفاده میشه و عطر بسیار خوبی به نان گوشت میده.
درسته که یک غذای عربی است اما مواد اولیه ساده ای داره و میشه به عنوان میادن وعده و یا پیش غذا به موقع مهمانی اون رو بپزید.
طرز تهیه عرایس یا نان گوشتی عربی که از مواد اولیه سالم و ساده پخته میشه روش پخت آسونی داره حتما تو خونه بپزید و از عطر و طعم اون لذت ببرید
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برا پخت عرایس چیست ؟
گوشت چرخکرده 1 کیلوگرم
پیاز رنده کرده 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی رنده کرده 1 عدد
نمک به میزان لازم
پودر میخک یک چهارم ق چای خوری
دارچین یک دوم قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
جوز هندی یک هشتم قاشق چای خوری
ماست 2 – 3 قاشق سوپ خوری
نان پیتا 6 – 8 عدد
روغن زیتون به میزان لازم
مراحل پخت و طرز تهیه عرایس :
ابتدا گوشت، پیاز، گوجهفرنگی، نمک،ادویه ها و ماست را با هم مخلوط کنید. آنگاه نان های پیتا را از وسط به گونهای باز کنید که شبیه پاکت به نظر برسد.
سپس هر نان را به 4 مثلث تقسیم کنید. حالا میان هر مثلث قدری از مایه فراهم کرده بریزید و آن را ببندید سپس روی مثلث ها روغن بمالید و در سینی چرب کرده فر بچینید.
اینک سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی نان ها طلایی رنگ شود و گوشت بپزد. اکنون عرایس را برای پذیرایی در دیس مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با حُمّص و ماست میل کنید.
این غذای عربی هست و اکثرا توی شهر های جنوب غربی و جنوبی پخته میشه و طرفدار زیادی هم داره .
نوش جان
پیشنهاد سردبیر