طرز تهیه حلوای شکلاتی با دستور مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوای شکلاتی که می تونید در طرح و قالب دلخواه شکل بدید و طعم بینظیری داره ماندگاریش هم بالاست.

مواد لازم برای پخت حلوای شکلاتی چیست ؟

آرد سفید قنادی۱۲۵ گرم یا۱پیمانه سر پر

آرد نخودچی۷۰گرم یا نصف پیمانه سر پر

پودر قند۶۰گرم یا نصف پیمانه

شکلات شیری یا تلخ۹۰گرم

کره۴۰گرم

روغن جامد۲۵گرم

پودر هل و دارچین هرکدام ۱ ق چ سر پر

گردوی نگینی خرد شده(اختیاری) ۳ الی ۴ ق غ

مواد لازم برای برای تزئین حلوا:

شکلات شیری۶۰گرم

پسته خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه حلوای شکلاتی

مراحل و طرز تهیه حلوای شکلاتی :

برای تهیه حلوا آرد سفید و آرد نخودچی رو الک می کنیم و هر کدوم رو توی ظرف جداگانه روی حرارتملایم قرار میدیم.

آرد سفید رو داخل تابه تفت بدین تا خامی اون کاملا گرفته بشه و کاملا بو داده بشه اما نیازی نیست تغییر رنگ بده وقتی بوی آرد بو داده شده بلند شد یعنی کافیه.آرد نخودچی رو هم جدا گانه تفت بدین اما توجه کنید که مدت زمان بو دادن آرد نخودچی خیلی کمتر از آرد سفید هست پس دقت کنید که نسوزه.

هر کدوم از آرد های بو داده رو مجددا الک کنید؛ الک کردن آرد ها باعث ایجاد بافت لطیف و یکدست در حلوا میشه پس حتما انجامشون بدین؛ و سپس داخل تابه ای هر دو آرد رو کاملا با هم مخلوط کنید.

روی حرارت کم کره و روغن جامد رو اضافه کنید تا آب بشن و با آرد ها مخلوط کنید و با پشت قاشق کاملا مواد رو به خورد هم بدید و بعد از روی حرارت بردارید.

خیلی کم که از داغی افتاد پودر قند الک شده رو به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنیدو بعد پودر هل و پودر دارچین رو اضافه و مخلوط کنید (در صورتی که مایل به استفاده از گردو هستین میتونید توی این مرحله به مواد اضافه کنید اما وجود گردو اختیاری هست و من استفاده نکردم) و در آخر شکلات(من از شکلات شیری استفاده کردم).

شکلات که به روش بن ماری آب شده به مواد اضافه کنید و ابتدا مواد رو با پشت قاشق کاملا به خورد هم بدین تا یکدست بشن.

بعد با دست حلوا رو جمع کنید تا حالت خمیری به خودش بگیره.حلوا رو کاغذ روغنی قرار بدین و با دستتون بهش حالت بدین و بعد به کمک وردنه به ضخامت یک سانت پهنش کنید و سعی کنید ضخامت حلوا از هر سمت یکسان باشه.

مقداری شکلات رو مجددا بن ماری کنید تا آب بشه و بعد روی حلوا بریزین و به کمک پالت یا لیسک روی حلوا بکشید و روش رو با هر مغزی که خواستین تزئین کنید. یک ربع تو یخچال بزارید در حدی که خودش رو بگیره ولی زیاد سفت نشه، بعد هر جور که خواستین برش بزنید.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 9 ژانویه 2021 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 160
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.