طرز تهیه شیرینی گوفی یا همان نان های گرد و کوچک
طرز تهیه شیرینی گوفی بدون شکر البته به این شیرینی نان هم میشه گفت ولی به شیرینی های گوفی معروف هستند و چون بدون شکر پخت میشه در حقیقت نان هست.
من دستور اصلی این شیرینی که بدون شکر است رو براتون می گم اما اگر دوست دارید کمی شیرین باشه بسته به ذائقتون می تونید شکر هم بهش اضافه کنید و کاملا اختیاری است.
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای تهیه شیرینی گوفی چیست؟
آرد ۲۵۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
نمک یه نوک قاشق
روغن مایع برای سرخ کردن
مراحل و طرز تهیه شیرینی گوفی :
ابتدا تخم مرغ و شیر رو با هم می زنیم تا یک دست بشه بعد نمک و جوش شیرین رو اضافه می کنیم و آرد رو هم کم کم به این مایع اضافه میکنیم تا خمیر به دست بیاد و به دست نچسبه.
خمیر رو پهن می کنیم و با قالبهای دایرهای کوچک قالب می زنیم. روغن مایع رو می زاریم خوب داغ بشه و خمیرهای دایرهای رو در روغن داغ می انداریم.
به محض اینکه تو روغن افتادن شروع میکنن به پف کردن و مثل یه توپ گرد کوچیک درمیان.
بعد از سرخ شدن شیرینی ها آمده است بهتره در روغن زید اینکار رو انجام بدید تا نیاز به گردوندن آنها نباشه, در غیر این صورت حتما برگردونید تا طرف دیگر هم سرخ و برشته بشه.
در سرخ کن هم می تونید این کار رو انجام بدید.
می تونید بعد از بیرون آوردن از روغن روش پودر قند بپاشید تا کمی شیرین شوند.
من گاهی در دستور خمیر در حد قاشق شکر هم اضافه می کنم .
این نان ها رو که نان های سالم و مفیدی هستند برای صبحانه به همراه مربا و کره و عسل می تونید میل کنید, همینطور مناسب برای میان وعده و یا تهیه لقمه های کوچک در مدرسه و سرکار است.
طرز تهیه معجون شیر و شیره انگور
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه خاگینه هویج با دستور مرحله به مرحله
- طرز تهیه بستنی مگنوم خانگی مثل نوع آماده و بازاری
- باسلوق آجیلی طرز تهیه باسلوق آجیلی با پودر نارگیل و چهار مغز
- طرز تهیه پاپ کیک هندوانه ایده مناسب برای تزینن میز شب یلدا
- کیک هویج با کرم پنیری دسر مناسب برای پذیرایی
- طرز تهیه بیسکویت دارچینی سالم مقوی در منزل با دستور عالی