طرز تهیه مسقطی انار ایده شب یلدا با آب انار

طرز تهیه مسقطی انار دسر مخصوص و ویژه از ایده های یلدایی که من اون رو با اب انار طبیعی درست می کنم. مراحل تهیه بسیار ساده است.

قبل از شروع به تهیه حتما آنار ها رو آبش رو بگیرید با آبگیر های مخصوص انار میشه این کار رو کرد یا هم می تونید روی دونه های انار خیلی کم آب بریزید و بپزید و و دونه های رو با صافی از آب انار جدا کنید

آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید

مواد لازم برای مسقطی انار چیست ؟

شکر 400 گرم

نشاسته 8 قاشق غذا خوری

گلاب 100 میلی لیتر

آب انار 4  لیوان

کره 40 گرم

دانه انار به مقدار لازم

طرز تهیه مسقطی انار

مراحل و طرز تهیه مسقطی انار :

ابتدا نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود. مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود.

شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید.

حتما در طول پخت مداوم هم بزنید تا گلوله نشه و مسقطی شما یکنواخت بشه .

به غلظتش هم حواستون باشه تا خیلی شل و یا خیلی سفت نشه .

نوش جان

 

‎‌‌‌‌‌‌‌

ارسال شده در تاریخ 16 دسامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 776
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.