طرز تهیه شور پیاز مراحل آماده سازی ترفندهای شور گذاشتن
طرز تهیه شور پیاز که از خوشمزه هاو دورچین های عالی برای فصل پاییز و زمستون هست به ویژه در کنار غذاهایی مثل آبگوشت و کله پاچه و سیرابی که معرکه است. من امروز یک شور فوق العاده خوشمزه رو براتون آوردم. این شور رو برای مدت شش ماه می تونید نگه داری کنید.
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای تهیه شور پیاز چیست ؟
۸۰ عدد پیاز کوچک (پیاز ریزه)
سه پیمانه (حدود ۷۵۰ گرم) نمک درشت آشپزخانه
۲۵،/۱ لیتر (پنج پیمانه) سرکه سفید
یک قاشق سوپ خوری نمک درشت آشپزخانه (اضافی)
یک قاشق سوپخوری شکر
۵،/۱ قاشق چای خوری دانه میخک
دو قاشق چای خوری ادویه مخلوط
دو قاشق چای خوری دانه فلفل سیاه نکوبیده.
مراحل و طرز تهیه شور پیاز :
پیاز ها را با پوست خوب بشویید سپس در ظرف گود بزرگی با نمک مخلوط کنید و کمی آب به آن اضافه کنید. در ظرف را بپوشانید و بگذارید دو روز به همان صورت بماند. طی این دو روز چند بار مخلوط نمک و پیاز را هم بزنید. پیاز ها را در یک آبکش خالی کنید و پوست آنها را بگیرید.
سپس آنها را در ظرف گودی بریزید و ظرف را با آب جوش پر کنید. بگذارید سه دقیقه بماند و بعد آن را در یک آبکش خالی کنید. دو بار دیگر این کار را تکرار کنید. سپس آنها را در شیشه های گرم و استریل بریزید.
سرکه، ادویه ها و یک قاشق نمک اضافی را در ظرفی ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید و ۱۵ دقیقه بدون درپوش بجوشد.
سرکه را داغ روی پیاز ها بریزید تا سطح روی پیاز را بپوشاند و بلافاصله در شیشه ها را ببندید. این ترشی تا شش ماه در جای خشک و خنک قابل نگهداری است. پس از بازکردن در شیشه آن را در یخچال نگاه دارید.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کمپوت چند میوه با میوه های تابستانی وخوشمزه
- روشهای گرفتن تلخی زیتون آماده سازی مرحله به مرحله زیتون خام
- طرز تهیه ترشی بامیه مفید و مقوی بدون لزجی بامیه
- طرز تهیه کمپوت زردآلو خانگی با دو دستور و دو روش متفاوت
- طرز تهیه مربا و شربت آلبالو در منزل به رعایت نکات اصلی
- درست کردن خیارشور مثل کارخونه ای خوشمزه و ترد