طرز تهیه شکر پلو غذای اصیل شیرازی با دستور اصلی
طرز تهیه شکر پلو یکی از غذاهای ایرانی و متعلق به شیراز است. شیرازی ها این پلو را با خورشت قیمه و سالاد شیرازی مصرف میکنند. البته در صورت تمایل میتوان این غذا را با انواع گوشت هم سرو کرد. اگر دوست دار غذاهای شیرین هستید، حتما شکر پلو را امتحان کنید.
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای پخت شکر پلو چیست ؟
برنج: ۴ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
آب: ۲ لیوان
گلاب: یک چهارم پیمانه
زعفران دم کرده به میزان لازم
خلال بادام، پسته و نارنج برای تزیین
زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع: ۲ قاشق غذا خوری
مراحل و طرز تهیه شکر پلو :
ابتدا برنج را از چند ساعت قبل در آب و نمک خیس کنید.
شکر را با دو لیوان آب و یک چهارم پیمانه گلاب بجوشانید تا به صورت شیره در بیاید. سپس مقداری زعفران دم کرده و دو قاشق غذا خوری روغن مایع به شیره شکر افزوده و آن را کنار بگذارید.
قابلمه ای را تا نیمه آب کنید و کمی زردچوبه در آن بریزید. وقتی آب جوش آمد، برنج خیس خورده را در آن بریزید تا یکی دو جوش بزند. سپس آن را آبکش کرده و در قابلمه بریزید.
وقتی برنج بخار کرد، دمکنی بگذارید. قبل از دم کشیدن کامل برنج، شیره شکر را با کفگیر روی آن بپاشید تا با برنج مخلوط شود. قابلمه را دوباره روی گاز بگذارید تا غذا با حرارت ملایم دم بکشد.
خلال نارنج را چند ساعت در آب خیس کرده و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس آن را آبکش کرده و با مقداری آب و شکر بجوشانید تا شیرین شود و تلخی نداشته باشد.
پس از دم کشیدن پلو آن را در دیس بکشید. سپس خلال بادام، خلال پسته و خلال نارنج شیرین شده را روی آن ریخته و تزیین کنید.
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کیک ژله ای دسر خوشمزه و میان وعده عالی
- طرز تهیه مینی پیتزا فست فود خوشمزه و پرطرفدار
- دستور تهیه خورش اسفناج خوشرنگ و مجلسی منبع آهن بسیار مفید
- دستور پای اسفناج با مرغ به خصوص مقوی برای موقع افطار
- طرز تهیه کشک بادمجان پیش غذای شمالی بسیار خوشمزه
- کیک زبرا اسفناجی-طرح گورخری-کیک اسفناجی راه راه