طرز تهیه مربای کدو تنبل آموزش با دستور مرحله ای

طرز تهیه مربای کدو تنبل تو خونه که می تونید مثل من قالب بزنید و در شکل ها و طرح های مختلف برش بدید و حتی برای دسر هم سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه مربای کدو تنبل چیست ؟

کدو تنبل ترجیحا کدو حلوای ۱ کیلو

شکر ۱.۵ کیلو

گلاب یک چهارم فنجان

هل نکوبیده  ۱۰ عدد

آهک یک لیوان

آب چهار لیتر

طرز تهیه مربای کدو تنبل

مراحل و طرز تهیه مربای کدو تنبل :

ابتدا آهک رو با  ۵ لیتر آب مخلوط می کنیم و چند دقیقه اجازه میدیم تا بمونه و اگر گرد و خاک و چیزی داشت آبش رو دور می ریزیم. بعد دوباره آهک ته نشین شده رو با چهار لیتر آب مخلوط می کنیم و  اجازه میدیم تا ۱۰ ساعت بمونه و آب زلال روش رو بر می داریم و رسوب زیرش رو دور می ریزیم.

حالا کدوها رو برش زده و به اندازه حبه قند یا طرح مورد نظر قالب می زنیم و به آب آهک زلال اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا ۲۴ ساعت درون اون بمونه.

بعد ۲۴ ساعت کدو ها رو از آب آهک بیرون آورده و با آب سرد آب کشی کرده و درون ۶ لیتر آب سرد ریخته و اجازه میدیم ۷ تا ۱۲ ساعت درون اون بمونه و هر دو تا سه ساعت یکبار آب اون رو عوض می کنیم

بعد از این مرحله کدوها رو داخل قابلمه ریخته و روش به حدی آب می ریزیم که سطح کدوها رو بپوشونه و به مدت ۵ دقیقه می جوشونیم  تا احیانا اگر آهکی باقی موند خارج بشه. سپس آبکشی  می کنیم
شکر رو با سه لیوان آب مخلوط کرده و میذاریم رو حرارت تا قوام بیاد و زیرش رو خاموش می کنیم تا خنک بشه.

کدو رو با دو لیوان آب میذاریم تا بپزد  و در شهد قوام آمده  می ریزیم و زیرش رو روشن می کنیم و اجازه میدیم تا شهد به خورد اون بره.

برای اینکه تست کنیم مربای ما آماده هست مقداری از شهد رو برداشته و درون کاسه ریخته و در یخچال میذاریم اگر بعد سرد شدن بین دو انگشت حالت چسبناک بود غلظت مربا کافیه.

۵ دقیقه قبل خاموش کردن زیر مربا دو قاشق آب لیمو و گلاب و هل نکوبیده رو بهش اضافه کنین.

این مربا حالت دسر داره و کنار میر شام و ناهار میتونین ازش استفاده کنین.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 5 اکتبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع مربا و ترشیجات
بازدید : 957
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.