طرز تهیه نان سیمیت با دستور مطوئن و مرحله ای

طرز تهیه نان سیمیت که طعم ملایم و روبه شیرینی دارد برای صبحانه گزینه خوبی است و من در مواد رومال از شیره انگور استفاده کردم که فوق العاده اون رو خوش عطر و طعم می کنه.

آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید

مواد لازم برای پخت نان سیمیت چیست ؟

آردسفید : اندازه لازم (2/5لیوان)

شکر : 50 گرم یا 4 ق غ

نمک : 2 گرم یا نصف ق چ

تخم مرغ متوسط : یک عدد

خمیر مایه فوری : یک ق م

آب ولرم : نصف لیوان(برای خمیرمایه)

شیر ولرم : 3/4لیوان

روغن مایع : 5 قاشق غذاخوری

مواد رو مال :

آب و شیره انگور (یا خرما) یا عسل

کنجد خام : اندازه لازم

طرز تهیه نان سیمیت

مراحل و طرز تهیه نان سیمیت :

ابتدا آرد و نمک رو مخلوط کرده والک کنید. حالا یک ق غ شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو مخلوط کنید و در ظرف رو بپوشونید تا عمل بیاد.

تخم مرغ و نمک را در ظرف مناسبی خوب مخلوط کنید بعد روغن و بعد شیر ولرم + بقیه شکر و خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید و خوب بهم بزنید .

حالا آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک بهم بزنید تا خمیر جمع بشه. از اینجا به بعد با دست شروع به ورزدادن کنید تا خمیر نرم و لطیف بشه.  حالا اونقدر ضربه به خمیر بزنید تازیردستتون وربیاد.(100تا120 ضربه)

بعد داخل ظرف رو چرب کنید وخمیر رو داخلش بذارید و روش سلفون بکشید و لای یک پتو یا پارچه قراربدید به مدت 1 ساعت تا حجم خمیر 2 برابر بشه بعد از این زمان اگر حجم خمیر 2 برابر شده بود انگشت خود رو فرو کنید داخل خمیر اگر جاےیانگشتتان همون جور باقے ماند و پر نشد خمیر شما آماده ست در غیر اینصورت نیم ساعت دیگه اجازه بدید تا خمیر آماده بشه .

حالا از خمیر چونه های به وزن 50 _ 100 گرم جدا کنید و روی یک سینی آنرا به صورت یک نوار به اندازه 30 _ 40 سانتیمتر در آورید بعد نوار رو دولا کنید واز قسمت باز خمیر رو شروع به تابیدن کنید.

بعد به صورت حلقه در آورده و سر آنرا داخل قسمت بسته خمیر کنید بعد از این مقداری آب را با شیره انگور یا خرما یاشهد مربا یا عسل مخلوط کنید و با فرچه روی این خمیرهای آماده شده بمالید بعد داخل کنجد خام زده ودر سینی فر که ( باکاغذ روغنی) با فاصله بچینید .

بعد از اون روی خمیر ها رو دوباره بپوشانید و20  دقیقه استراحت بدید و بعد داخل فر گرم شده در دمای 190 درجه به مدت 15 _ 20 دقیقه قرار بدید.
تا نان پخته بشه بعد از اینڪه نان پخته شد واز فر خارج کردید دوباره مقداری شهد یا عسل رقیق شده روی نانها بمالید تا براق بشن .
فوت ڪوزه گری:

دمای فرحتما باید۱۹۰ باشه تانون سریع برشته بشه و خشک نشه.

نوش جان

 

ارسال شده در تاریخ 28 ژانویه 2021 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 910
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.