طرز تهیه کیک اهری طعم و عطرش که واقعا بی نظیره

طرز تهیه کیک اهری  که نان اهری هم به آن می گویند بافتش مثل کلوچه است و مثل نون خیلی پوک نیست و طعم و عطرش که واقعا بینظیره . این نان از نان های سنتی تبریز است نان اهری بسیار خوشمزه هست مخصوصا من این کیک رو با چایی یا آبمیوه بخورید نهایت میخورم و بسیار لذت بخش است

این کیک اهری تبریزی رو در منزل براحتی می تونید تهیه کنید با ما همراه باشید :

مواد لازم برای تهیه کیک اهری چیست؟

ماست خامه ای بالای 5% 160 گرم

روغن مایع 160 گرم

پودر قند 280 گرم

ارد 600 گرم

تخم مرغ درشت 2 عدد

زنجبیل 2 قاشق سوپ خوری سر پر

هل یک قاشق چایی خوری پر

یک قاشق سوپ خوری پیکینگ پودر 2 قاشق سرکه

وانیل یک هشتم قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک اهری

مراحل پخت و طرز تهیه کیک اهری

تخم مرغ ها را با پودر قند و وانیل انقدر می زنیم تا کشدار شود .

سرکه و بکنیگ پودر رو به ماست اضافه می کنیم و با قاشق قاطی می کنیم و به مواد اضافه کرده , بعد روغن مایع را اضافه و با هم زن در حد مخلوط شدن می زنیم بعد زنجبیل و هل را اضافه و با لیسک مخلوط می کنیم بعد آرد الک شده را اضافه می کنیم کمی حالت چسبندگی دارد غلیظ تر از مایع کیک هست

رویش را سلفون می کشیم و یک ساعت داخل یخچال می گذاریم بعد از یک ساعت روی سطح آرد پاشی شده حدود یک سانت باز می کنیم با قالب سایز 3 قالب می زنیم نباید رویش آرد داشته باشد رویش را رومال می کنیم و با چنگال خط می اندازیم و داخل فر بیست دقیقه 200 درجه (بستگی به حرارت فر دارد). ‌

مواد رومال:

یک عدد زرده

یک قاشق چایی خوری عسل

کمی نمک‌

من برای باز کردن خمیر اولش با وردنه باز کردم ولی چون خمیر کمی چسبنده بود و به وردنه می چسبید فقط زیر خمیر کلی آرد ریختم و خمیر رو با دست آردیم باز کردم یعنی با کف دست خمیر و باز کردم و کاتر زدم.

کاترم گرد بود و قطرش  ۸ سانتی بود با این مقدار خمیر ۲۰ عدد نون بهم داد.

حتما یک ساعت تا یکساعت و نیم در یخچال استراحت بدید تا چسبندگی خمیر از بین بره تا ۵۰ گرم هم می تونید بهش آرد اضافه کنید نه بیشتر چون بافت نونتون سفت میشه.

ارسال شده در تاریخ 27 ژوئن 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,238
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.