طرز تهیه کیک موکا گردویی به همراه آموزش سس موکای مخصوص

طرز تهیه کیک موکا گردویی و دستور  سس موکا

طرز تهیه کیک موکا گردویی با دستور پخت مرحله به مرحله و کامل برای حتی برای افراد مبتدی در آشپزی یک کیک عالی و خوشمزه همراه با سس مخصوص اون در منزل تهیه کنید

مواد لازم کیک موکا

🔸تخم مرغ 3 عدد
🔸شکر 1 پیمانه
🔸آرد یک و نیم پیمانه
🔸گردوی خرد شده 100 گرم
🔸روغن مایع نصف پیمانه
🔸شیر داغ 1 پیمانه
🔸پودر کاکائو 2 قاشق سوپ خوری
🔸پودر قهوه 2 قاشق سوپ خوری
🔸نسکافه 1 قاشق سوپ خوری
🔸وانیل نصف قاشق چای خوری
🔸بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک موکا گردویی

روش تهیه و مراحل پخت کیک موکا گردویی

ابتدا پودر کاکائو و قهوه و نسکافه را در شیرِ داغ حل کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود. شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن به مدت پنج دقیقه هم می زنیم تا کاملا سبک و کرمی شود.
سپس روغن مایع و محلول پودر کاکائو و قهوه … که در شیر حل کردیم را اضافه می کنیم.
در آخر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و طی دو مرحله روی مایه کیک الک کرده و با لیسک هم می زنیم تا مواد کاملاً با هم مخلوط شود. در آخر هم گردو را اضافه می کنیم.
قالب مورد نظرتان را با کره چرب و اردپاشی کنید و مواد را تا نصف قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 45 دقیقه بگذارید. با خلال دندان کیک را چک کنید هر زمان که تمیز بیرون امد , کیک شما اماده است.

طرز تهیه سس  موکا
حدود نصف پیمانه خامه را همراه با یک چهارم پیمانه پودر قند ویک ق غ پودر قهوه ویک ق غ نسکافه روی حرارت گذاشته خامه نجوشه فقط گرم بشه و پودرها داخلش حل بشن کافیه و میزارید کنار خنک بشه سپس میریزید روی کیک می تونید به جای پودر قند از شکلات استفاده کنید و به جای پودر قهوه از پودر کاکائو
این سس برای روی کیک ها ی نسکافه ای عالیه برای عاشقای نسکافه بخاطر عطر بی نظیرش

ارسال شده در تاریخ 15 ژانویه 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 36
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است