طرز تهیه مربای مجلسی هویج با دستور مرحله به مرحله
طرز تهیه مربای مجلسی هویج با شکل و طرح گل مواد لولیه مثل مربای هویج معمولی است فقط یک سری مراحل برای شکل دادن به هویج دقت بیشتری می خواد البته برا میزان کم کار سختی نیست . شما می تونید به راحتی در منزل این کار رو انجام بدید.
این مربا از خوشمزه و خوش رنگ ترین مربا ها است که توصیه می کنم خودتون تو خونه درست کنید و به هنگام صبحانه ازش لذت ببرید.
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای مربای هویج مجلسی چیست؟
هویج 1 کیلو
آهک 1 پیمانه ( آهک خوراکی برای ترد شدن مربا ها و جلوگیری از له شدن و تغییر شکلشون استفاده میشه در بعضی از عطاری ها قابل دسترسه، اما اگه پیدا نکردید آهک رو تو آب بریزید و حل کنید بهش میگن آهک خوراکی)
شکر 8 پیمانه
پودر هل و گلاب به میزان لازم
خلال دندون
مراحل و طرز تهیه مربای مجلسی هویج :
بعد از شستن و تراشیدن هویج ها، اونا رو از بالا به پایین خیلی نازک ورقه ورقه کنید ( ابزار این کار در عطاری ها موجوده، از دستگاه چیپس ساز هم می تونید استفاده کنید) و 4 الی 5 ساعت داخل آب نمک بزارین.
بعد از اینکه قابلیت تا شدن پیدا کردن و نرم شدن به شکل گل لوله می کنیم و انتهاشو خلال دندون می زنیم تا گلمون باز نشه.
وقتی همه گل ها رو درست کردین چند ساعت داخل آب بزارین و هر یک ساعت آبشو عوض کنین تا شوریش از دست بره. سپس آهک و آب رو مخلوط کرده ( اگر آهک خوراکی پیدا نکردید) از صافی رد کنید هویجارو به مدت 10 ساعت داخلش بزارین، بعد بزارینشون تو آب سرد.
آب رو تو قابلمه به جوش آورده هویج ها رو چند دقیقه داخلش بجوشونین و آبکش کنین.
سپس شکر، آب (1 لیتر)، پودرهل و گلاب رو مخلوط کرده بزارین جوش بخوره تا قوام بیاد، بعد بزارین کنار تا سرد بشه و هویج ها رو داخلش بریزین و در یک ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری کنین.
قبل اینکه هویج ها رو بزارین تو شیشه خلال ها رو جدا کنید
نکته:
1- شربت مربا باید کاملا قوام بیاد
2- هویج ها باید سالم، بلند و صاف باشن.
3- می تونید برای تزئین از خلال پسته یا پودر پسته استفاده کنید.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کمپوت زردآلو خانگی با دو دستور و دو روش متفاوت
- طرز تهیه ترشی قارچ و قارچ کاراملی بسیار خوشمزه
- طرز تهیه سس تارتار بسیار لذیذ به همراه انواع سوخاری ها
- طرز تهیه سرکه انگور خانگی و سالم به روش ساده
- روشهای گرفتن تلخی زیتون آماده سازی مرحله به مرحله زیتون خام
- طرز تهیه سس خونگی پیتزا و ساندویج به روش ساده