طرز تهیه شیرینی دارچینی با دستور مرحله ای

طرز تهیه شیرینی دارچینی از شیرینی های خوشمزه و مناسب برای پذیرایی در عید نوروز و جشن ها است روش تهیه هم آسان هست به هر شکل هم که بخوهید می تتونید قالب بزنید.

مواد لازم برای پخت کوکی شیرینی مخصوص دارچینی چیست ؟

کره: ۹۰ گرم

شکر قهوه ای: ۶۰ گرم

وانیل: نصف قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ: ۱ عدد

پودر بادام یا فندق: ۲۰ گرم

آرد: ۱۲۵ گرم

دارچین: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

پودر کاکائو: ۱ قاشق چایخوری

نمک: ۱ پینچ

پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری ( در صورت دلخواه تا نصف قاشق چایخوری میتوانید اضافه کنید.)

شکلات سفید برای تزئین

طرز تهیه شیرینی دارچینی

مراحل و طرز تهیه شیرینی دارچینی :

ابتدا  کره، شکر قهوه ای و وانیل را با همزن برقی بزنید، مدام با لیسک مواد را یکجا جمع کرده و دوباره با همزن بزنید. حدود یک الی دو دقیقه کافی است .
سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. جوز هندی، دارچین و پودر بادام را اضافه کنید.

حالا آرد، پودر کاکائو و نمک را در کاسه ای مخلوط و الک کنید. در حالی که همزن با دور کند کار می کند. مواد خشک را اضافه کرده و هم بزنید.

پس از مخلوط شدن، خمیر را با دست جمع کنید. خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۳ الی ۴ میل باز کنید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید.

پس از استراحت از یخچال خارج کرده: کاتر بزنید و در سینی فر بچینید. مجدد ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته و در فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.

روش پخت روی گاز : می تونید در ماهیتابه رژیمی بچینید و روی گاز شعله پخش کن بزارید و تابه را روی شعه پخش کن قرار بدید حدود 10 دقیقه بعد آماده است. و همچنین در فر دست ساز هم می تونید بپزید.

شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده، در قیف بریزید و شیرینی هارا تزئین کنید.

نکته : می تونید به جای کره از همون مقدار روغن جامد استفاده کنید.

نکته:  پودر جوز هندی قابل حذف می باشد.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 13 مارس 2021 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 145
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.