طرز تهیه نان بربری در منزل با ارائه نکات عالی و کاربردی

طرز تهیه نان بربری با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه نان بربری در خانه به راحتی نان بربری بپزید . در آخر نیز نکات و سوالاتی که در رابطه با پخت نان در فر براتون پیش میاد هم مورد ببرسی قرار دادیم

موادلازم تهیه نان بربری:

آرد نان تقریبا ۵۰۰گرم(ممکنه کمی بیشتر یا کمتر مصرف بشه برای من ۲۰گرم اضافه تر مصرف شد).

مخمر فوری۱ق چ.

نمک۱ق چ.

آب۱و۱/۲پ.

روغن مایع۴ق غ.

طرز تهیه نان بربری

طرز تهیه نان بربری

طرز تهیه و دستور پخت  نان بربری:

آب و مخمر با هم مخلوط کنید روغن اضافه کنید و سپس آرد و نمک اضافه کرده و ورز دهید که من با استند میکسر ورز دادم در غیر اینصورت روی سطح صافی که کمی آردپاشی شده به مدت ده دقیقه ورز بدین خمیر نرم و لطیفی درست میشه زیاد چسبناک نیست ولی نرمه بعد داخل ظرف تمیزی بذارین روش بپوشونید و در محیط آشپزخونه استراحت بدین مدت استراحت همیشه به دمای محیط بستگی داره. آشپزخونه من با دمای ۲۶ درجه سانتی گراد تقریبا یک ساعت و نیم زمان صرف شد تا خمیر حجیم بشه بعد هم پف خمیر رو با دست بگیرید خمیر رو روی سطح صاف دو یا سه قسمت کنید و بصورت نون بربری شکل بدین به روی سینی فر که کمی آرد پاشیدین منتقل کنید مجددا روش بپوشونید حدود نیم ساعت استراحت کنه بعد هم روی نون رو رومال بزنید و با انگشت دست یا دسته قاشق یا هر وسیله دیگری خط بندازید و کنجد بپاشید و درون فری که از قبل با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد گرم شده البته با فن، به مدت تقریبا ۱۵_۲۰ دقیقه قرار بدین.از فر که بیرون میارین حالت تُست شده داره ولی وقتی سرد شد برش بزنید و داخل نایلون نگهدارین نرم میشه.

طرز تهیه نان بربری

نکات قابل توجه

برای رومال یک قاشق چایخوری آرد با پنج قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید بذارین روی حرارت به محض اینکه غلیظ شد بردارید زیاد روی حرارت نمونه.سرد که شد استفاده کنید. –

اگه مخمر فوری نیست باید با آب ولرم و کمی شکر اونو عمل بیارین بعد استفاده کنید. -اگه بخواین نونهاتون بوی مخمر نگیره خمیر رو در جای گرم استراحت ندین در محیط آشپزخونه بذارین تا آهسته خمیر پف کنه.

مدت زمان استراحت بیش از حد نباشه.مخمر زیاد استفاده نکنید.اگه مخمر فوریه دمای آبی که استفاده میکنید نیاز نیست گرم باشه اینا نکاتی بودن که زیاد سوال پرسیده میشد. -پیمانه و قاشقها استاندارد آشپزی هستند.

طرز تهیه فطیر نان و شیرینی سنتی محلی خوشمزه و پرطرفدار
ارسال شده در تاریخ 5 مارس 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 799
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.