طرز تهیه کولیچه شورمزه مهاباد کلیچه غذای محبوب محلی

طرز تهیه کولیچه شورمزه مهاباد دستور پخت غذای سنتی

طرز تهیه کولیچه شورمزه مهاباد هرکی یکبار اومده باشه مهاباد قطعا این خوشمزه جان رو امتحان کرده در اکثر نقاط شهرمون به فروش میرسه وفوق العاده خوشمزه ست اگه یبار امتحان کنید عاشقش میشین

موادلازم کولیچه شورمزه

آرد سفید الک شده ۵۷۰ گرم
شیرولرم ۱لیوان(منظور لیوان دسته دارفرانسویه)
آب ولرم نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ق م
روغن مایع ۱ق غ
مایه خمیرفوری۱ق غ
نمک ۱ق م سرخالی

طرز تهیه کولیچه شورمزه مهاباد

طرز تهیه و مراحل پخت کولیچه شورمزه

شیر،آب،شکر،روغن،تخم مرغ راباهم مخلوط کنید،خمیرمایه رااضافه ومخلوط کنید،آرد ونمک رابریزید.آردرابتدریج اضافه کنیدچون نوع وجنس آردهاباهم متفاوته پس ممکنه تمام آردذکر شده مصرف نشه،تاجایی اضافه کنیدکه خمیری شودوبه دست نچسبه.بیش ازحدهم آردنزنیدکه خمیرتون سفت بشه،توکیفیت نهایی تاثیرمیزاره.
خمیرراروی سطح کار۱۰دقیقه ورزدهیدو۲۰بار حالت ضربه ای به سطح کار بکوبید(چسبندگی جزئی خمیرباهمین ورزدادن رفع میشه اصلا آرداضافه به خوردخمیرندید)خمیررابشکل توپ دربیاریدوداخل کاسه بزارید،سلفون وپارچه بکشید۱ساعت دردمای محیط استراحت دهیدتاحجمش۲برابرشود.پف خمیررابگیریدوباز یکم ورزبدیدوچونه کنید(چونه های۹۰گرمی مناسبه)چونه هاراروی کاغذروغنی یاسطح آردپاشی بزاریدروشون یک نایلون فریزروپارچه بکشیدو۲۰دقیقه استراحت دهید تاحجمشون دوبرابربشه.سطح کارآردپاشی وچونه ها راباوردنه بازکنیدخیلی نازک نکنید.(چونه هاچون پف کردن ممکنه وقتی برمیداریدشکلش کمی بهم بخوره اصلا سعی نکنیددوباره جمعش کنیدکه در اونصورت موقع سرخ کردن حباب نمیرنه وسفت وبی کیفیت میشه. اشکال نداره همونطور بزاریدروسطح کار،کمی آرد بپاشید وبازش کنیددرست میشه)روغن داخل تابه بریزید(روغن زیاد باشه هر چه خمیرداخل روغن شناورباشه بهتر پف میکنه)روغن داغ که شدخمیررابزارید داخلش،دوطرفش روسرخ کنید.باچنگال چند قسمتشم سوراخ کنیدکه خیلی پف نکنه.

تهیه شورمزه

شب نخود رو خیس کنید ویکی دو بار آبشو عوض کنید صبح کمی آب بریزید روش وبزارید بپزه آگه آب قلم داشتید کمی توش بریزید خیلی خوشمزه میشه نداشتید همین جوری بپزید اواخر پخت نمک وفلفل بزنید باید تند باشه
با کولیچه وشورمزه یک ساندویچ خوشمزه درست کنید واسه روزهای سرد وبرفی عالی میشه وقتی میخواید ساندویچ درست کنید آب نخود پخته باید گرفته شه فلفل تند واتشین یادتون نره
کولیچه رو بعنوان صبحانه هم میتونید میل کنید وقتی درست کردید سرد که شد مقداری پودر قند بریزید روش ونوش جان بفرمایید
این کولیچه ها رو چند روز میتونید داخل یخچال نگهداری کنید .

طرز تهیه تمپورا بامیه و آموزش خمیر بنیه برای انواع تمپورا
ارسال شده در تاریخ 10 آوریل 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 2,318
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.