طرز تهیه همبرگر خانگی با نکات طلایی برای یک برگر عالی

طرز تهیه همبرگر خانگی که مطمئنا کمتر کسی طرفداارش نیست مگر اینکه گیاهخوار باشید این همبرگر خونگی بسیار خوشمزه و خوش عطر است حتما نکات رو رعایت کنید تا خوشمزه ترین همبرگر خونگی رو آماده کنید.

مواد لازم برای طرز تهیه همبرگر خانگی چیست ؟

گوشت چرخ کرده 20 درصد چربی.500 گرم

ارد سوخاری

مقدارلازم

سیر 2 عدد کوچک

پیاز 1

تخم مرغ 1 عدد

نمک، فلفل، به میزان لازم

طرز تهیه همبرگر خانگی

مراحل و طرز تهیه همبرگر خانگی :

ابتدا گوشت چرخ کرده رو پهن می کنیم و یک عدد تخم مرغمون رو در مرکز گوشت می ریزیم. به اضافه نمک و فلفل وبه همراه سیر و پیاز رنده شده که خوب اب پیاز و سیر رو هم می گیریم.

سپس از اطراف گوشت می گیریم و به طرف مرکز گوشت خوب ورزش میدیم. ان قدر که مواد به خوبی با گوشت مخلوط شود و گوشت بافت نرمتری بگیرد.

سپس گوشت را دوباره پهن کرده و ارد سوخاری را روی گوشت می پاشیم. میزان ارد سوخاری نباید زیاد باشد که پس از پخت گوشتمون سفت شود.

بلکه باید جوری باشد که وقتی ورز میدهیم. بافت نرمی داشته باشد. اگه هنوز شل و ابدار بود کمی دیگر ارد دوباره روی گوشت می ریزیم.

وقتی که گوشتمون بافت نرم و ابداری داشته باشد اماده هست . بعد همبرگرها رو قسمت کرده و قالب گرد زده و روی کاغذ های روغنی و یا کیسه فریزر قرارداده و یک ساعت تو یخچال میزاریم تا خوب گوشت خودش رو بگیره.

** می تونید بسته بندی کنید ودر فریزر قرار دهید و هر موقع که دوست دارید سرخ کنید.

** برای سرو همبرگر کاهو، خیارشور، گوجه فرنگی و پنیر استفاده کنید

**  می توانید همبرگر را کباب هم بکنید . بستگی به سلیقه خودتون داره .

نکات مهم برای داشتن یه همبرگر خوب

نکته قابل توجه برای تهیه همبرگر خانگی این است که زمان ترکیب مواد از مخلوط کردن هر یک از مواد لازم برای تهیه همبرگر به طور جداگانه خودداری کنید و تنها زمانی که کلیه مواد را به گوشت اضافه کردید مواد را به آرامی با یکدیگر مخلوط نمایید.

همچنین اگر به دنبال یک همبرگر رژیمی هستید، می‌توانید زرده تخم مرغ و آرد سوخاری را از دستور حذف کنید و یا به مقدار کمتری استفاده نمایید.

برای رسیدن به نتیجه مطلوب بهتر است پس از ترکیب مواد و قالب زدن مواد را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید، سپس برای سرخ کردن آن اقدام نمایید. لایه‌ های همبرگر را بوسیله نایلون و یا کاغذ‌ روغنی از هم جدا کنید.

 

 

ارسال شده در تاریخ 11 سپتامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 882
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.