طرز تهیه کاچی عسل و مغزیجات کنجد و گردو و بادام و ….
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرز تهیه کاچی عسل و مغزیجات بسیار گرم و خوشمزه
طرز تهیه کاچی عسل و مغزیجات میخوام کاچی درست کنم که قوای عمومی بدنو تقویت کنه و بویزه ببرای افرادی که تازه زایمان کرده اند و تازه عروس ها بسیاز مفید و مقوی است.
مواد لازم کاچی مخصوص
یک و نیم پیمونه آرد گندم
دویست گرم کره
یک پیمونه شکر
دو قاشق غذاخوری عسل
دو قاشق غذاخوری گلاب
به مقدار دلخواه زعفرون
پنج عدد گردو
یک قاشق غذاخوری کنجد
دو قاشق غذا خوری بادوم رنده شده
دو قاشق غذا خوری پسته رنده شده
روش تهیه و آماده سازی کاچی مخصوص به همراه انواع مغزها :
اول کار، پسته، بادوم و گردو رو رنده می کنیم تا حالت پودری پیدا کنه سپیس کنجد رو به پودر ها اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.
** در این مرحله شکر رو به همراه مقداری آب روی شعله گاز میذاریم تا یه حالت شیره ای پیدا کنه و بعد از اینکه شیره آماده شد برای طعم و عطر بهتر گلاب و زعفرون اضافه می کنیم.
حالا کره رو روی حرارت ذوب می کنیم و آرد گندم رو به کره آب شده اضافه می کنیم و تفت می دیم تا زمانی که رنگ آرد طلایی بشه ,پس از خوب تفت خوردن آرد حالا وقت اضافه کردن ادویه های مخصوص کاچی هست از جمله :
زیره سبز، دارچین، زنجبیل، زیره سیاه، تخم گیشنیز، هل، جوز هندی که کم کم اضافه می کنیم و سپس پودر مغز ها رو هم اضافه می کنیم.
شیره و عسل رو آروم به آرد گندم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل یکدست و مخلوط بشه , توو این مرحله باید کاچی رو دم کنیم
یه دم کنی روی در قابلمه میذاریم و زیرش یه شعله پخش کن میذاریم و بیست دقیقه صبر می کنیم تا خوب دم بکشه سپس
با گل سرخ و و پودر پسته تزئین می کنیم.
نوش جونتون
طرز تهیه حلوا اوماج با شیر بسیار مقوی و خوشمزه
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه سمنو ترفندهای عالی برای پخت سمنو عید خوشمزه
- حلوای آرد نخودچی و گردو یک حلوای خوشمزه و مجلسی
- دستور خورشت کردی روش تهیه خورش محلی و خوشمزه کردی
- طرز تهیه آش فاطمه زهرا گیلانی آش نذری بسیار مقوی
- رشته پلو با لوبیا چشم بلبلی محلی آموزش پخت رشته پلو سنتی
- خورش کدو بادمجون با گوشت قلقلی طعم یک غذای ایرانی