طرز تهیه کمپوت هلو با آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه کمپوت هلو با عطر طعم عالی مهمان خانه های شماست. بله من امروز میخوام کمپوت هلو رو در دو روش بهتون آموزش بدم .

در روش اولی که تهیه می کنید و در یکی دور روز می تونید میل کنید و لذت ببرید

اما در روش دوم می تونید این کمپوت رو به مدت زیدا حتی 6 الی 9 ماه در یخچال نگهداری کنید و هر وقت هوس خوردن کمپوت هلو داشتید او رو بالذت ریاد میل کنید.

مواد لازم تهیه کمپوت هلو  برای ۵ نفر چیست ؟

هلو (سفت) ۱ کیلوگرم

شکر ۵ قاشق غذا خوری

آب ۲ لیوان

گلاب ۱/۳ لیوان

هل ۳ عدد

زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کمپوت هلو

مراحل و طرز تهیه کمپوت هلو

۱- هلوهای سفت رو جدا کنین بشویید و اون ها رو در آب در حال جوش بریزید و بعد از گذشت 5 دقیقه هلو ها رو از آب جوش به آب سرد منتقل کنید و چند دقیقه صبر کنید سپس پوست آن را جدا کنید ( این کار باعث میشه پوست هلو راحت جدا بشه)

۲- بعد از پوست کندن هسته آن را هم جدا کنید و آن را به هر شکل که دوست دارید برش بزنید هم میتوان دو نیم کرد هم خلال درشت

من خلال درشت زدم ( یعنی هر هلو را به 8 قسمت برش زدم )

۳- آب و شکر را مخلوط کنید تا جوش بیاد بعد گلاب زعفران و دانه های هل را بهش اضافه کنید اجازه بدید یه مقدار جوش بخوره تا عطر گلاب و هل در بیاد

۴- هلو ها رو به شهد اضافه کنید و اجازه بدین حدود 15 دقیقه بجوشه , بعد 15 دقیقه زیرشو خاموش کنید تا سرد بشه .

5- در صورتی که می خواهید برای طولانی مدت در یخچال نگه داری کنید مرحله 4 رو انجام ندید و این کار انجام بدید تکه های هلو را دورن شیشه مورد نظر تون بریزید و پر کنید و سپس شهدی که تهیه کردید رو روی آن بریزید و درب اون رو محکم ببندید .

سپس در قابلمه ای تا نمیه پر آب کنید شیشه های پر شده از کمپوت رو داخل اون قرار بدید و با شعله کم بزارید 10-20 دقیقه آب قابلمه بجوشه

سپس بزارید خنک شه و شیشه ها بیرون آورده حدود 12 ساعتی رو به درب بگذارید تا همه هوای آن خارج بشه و در یخچال نگه داری کنید.

طرز تهیه کمپوت هلو

سایر نکات تهیه کمپوت هلو

* میزان شکر بستگی به شیرین بودن هلو داره , میتونین شهد رو بچشین و میزان شکر رو اضافه کنین

* وجود زعفران اختیاریه ولی اگه بزنید رنگ کمپوت خوشرنگ میشه

* میزان پخت کمپوت بستگی به اندازه برش و سفتی هلو داره معمولا 15 تا 20 دقیقه کافیه

* هلو رو بعد پخت حدود 2 ساعت درون یخچال قرار بدین تا خنک خنک بشه هم جا میفته هم طعمش عالی میشه.

ارسال شده در تاریخ 6 جولای 2020 توسط خدیجه ص با موضوع مربا و ترشیجات
بازدید : 1,069
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.