طرز تهیه سیرابی روش پخت سیراب شیردون درجه یک
طرز تهیه سیرابی که ما ایرانی ها اغلب برای شام یا وعده صبحونه این غذای لذیذ رو آماده می کنیم. من که عاشق سیرابی هستم و برای صبحونه بیشتر دوستش دارم حالا یک روش عالی پخت سیرابی براتون دارم.
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای پخت سیرابی چیست ؟
سیرابی و شیردان گوسفند : 1 دست
نخود: 1 پیمانه
سیر : 2 حبه
نمک : به میزان لازم
زردچوبه و فلفل قرمز : به میزان لازم
مراحل پخت و طرز تهیه سیرابی :
ابتدا در قابلمه مناسبی مقداری آب به اندازه ای که روی سیرابی را بگیرد بریزید من از اب جوش استفاده می کنم ( این نکته رو بگم که سیرابی را بهتر است به صورت تازه تهیه کنید تا به راحتی تمیز شود.) و تکه های سیرابی را در قابلمه بریزید سپس سیر را هم به صورت خلالی خرد کنید نمک و زردچوبه را به سیرابی اضافه کنید و حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا سیرابی به خوبی نرم شود و بپزد
نکات طلایی در تهیه خوراک سیرابی
بهتره برای پخت خوراک سیرابی از قابلمه مسی استفاده کنید .
همچنین می توانید سیرابی را در زودپز نیز بپزید.
سیرابی را بهتر است به صورت تازه تهیه کنید تا به راحتی تمیز شود.
بهتر است سیرابی را در اواسط فصل بهار و یا در فصل تابستان تهیه کنید زیرا در این موقع از سال به دام علوفه تازه می دهند.
در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم ایده آل سیرابی در انتهای پخت به سیرابی مقداری آلوچه خشک تفت داده شده اضافه کنید.در طرز تهیه سیرابی می توانید برای خوشمزه تر شدن آن مقداری نخود به سیرابی اضافه کنید.
سیرابی سرشار از پروتئین و انواع ویتامین ها است. امیدواریم از طرز تهیه خوراک سیرابی نهایت لذت را برده باشید وسیرابی لذیذ و خوش طعمی را بپزید. راستی سیرابی را می توانید بعد از پخته شدن به همراه آب لیمو و نان تازه میل کنید.
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه آش شلغم مقوی و مناسب برای فصل سرد غذای خیلی خوشمزه
- کلم پلو شیرازی با سالاد شیرازی طرز تهیه غذای اصیل و سنتی ایرانی
- دستور پخت کوفته کشک اصفهان غذای خوشمزه واصیل اصفهانی
- طرز تهیه مرغ ترش رشتی با دستور پخت عالی و اصیل شمالی
- خورش ترش واش گیلان طرز تهیه غذای محلی شمالی خوشمزه
- طرز تهیه شامی پوک با مرغ با ادویه های و چاشنی های خاص