طرز تهیه برشتوک در منزل آموزش انواع شیرینی های نوروزی

طرز تهیه برشتوک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار با دستور بی نظیر

طرز تهیه برشتوک از شیرینی های لذیذ عید که با کمترین مواد اولیه به راحتی می توان در منزل تهیه کرد. مواد لازم شیرینی برشتوک و آموزش پخت این شیرینی خوشمزه مجلسی را در ایران پاتوق بخوانید

 مواد لازم شیرینی برشتوک

آرد نخودچی نیم کیلو ( ۵۰۰ گرم … آرد نخودچی زرد رنگ و تازه و خوش عطر تهیه کنید حتما )

کره یا روغن جامد دویست و پنجاه گرم ( با کره خوشمزه تر میشه از نصف کره و نصف روغن جامد استفاده کنی یا اینکه از مخلوط صد گرم گره و صد و پنجاه گرم روغن جامد خوش قلق تر میشه برش زد)

پودر قند دویست و پنجاه گرم

آرد گندم نصف لیوان

پودر هل یک ق چ

طرز تهیه برشتوک

طرز تهیه و مراحل پخت شیرینی برشتوک

اول از همه یه سینی بزرگ بر میدارم و داخل سینی ( یا پشت سینی که برجسته و راحت باشه) را خیس میکنیم و کیسه فریزر رو با قیچی باز کرده و روی سینی کاملا پهن میکنیم تا بهش خوب بچسبه .
بعدش میریم سراغ آرد ها ، خوب الک کنید . کره و روغن را روی بخار کتری بزارین آب بشه .

و ارد را بیست دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین تا بوی خوبی ازش بلند بشه . فقط یادت باشه حرارت ملایم باشه اگر زیادبشه سریع میسوزه . بعد روغن را اضافه کنید پنج دقیقه تفت بدین.

حالا پودر هل یا پودر زنجبیل را اضافه کنید تفت بدین .

در نهایت پودر قند را که اضافه کردین سریع از روی حرارت بردار پایین بزار و سریع هم بزن تا خوب مخلوط بشه .اگر روی حرارت باشه پودر قند آب میندازه و دیگه نمیتونی جمعش کنی این نکته ی خیلی مهم توی شیرینی برشتوکه .

خب حالا تا برشتوک ما داغه روی سینی که آماده کرده بودین پهنش میکنی و خوب با قاشق صاف میکنی به شکل مربع یا مستطیل . فقط ارتفاعش رو خیلی نازک نکنید به شکل نگاه کنید.( اگر راحت نمیتونی صاف کنی کیسه فریزر روی اون پهن کن با وردنه بازش کن ) تا داغه روی اون پودر دارچین الک کنید یا پودر پسته بریزین.

حالا بزارین توی دمای محیط ( هوای آزاد یا دمای خونه جایی که خنکتره فقط یخچال نزاری) .

کمی که خنک شد برش بزنید . اگر خیلی سرد بشه نمیتونی راحت برش بزنی پودر میشه پس یادتون نره نیم ساعت بعد چک کنید اگر حالت خودش رو حفط کرده بود بزش بزنید . کل برشتوک رو یهو برش نزنید یه ردیف بزنید و بعد بردارین دوباره ردیف بعدی .

برای تزیین شکلات توی مایکرو یا بخار کتری اب کرده و توی قیف بریز و روی برشتوک بریزین.

طرز تهیه قرابیه گل محمدی از سری شیرینی های عید

 

ارسال شده در تاریخ 20 مارس 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,154
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.