طرز تهیه شیرینی خشک گردویی دستور پخت با فیلینگ کارامل 

طرز تهیه شیرینی خشک گردویی از سری شیرینیهای عید

طرز تهیه شیرینی خشک گردویی با طعمی لذیذ و روش پخت آسان که در منزل به راحتی می نید تهیه کنید .شیرینی های گردویی  از محبوب ترین و  پرطرفدارترین شیرینی ها است .

مواد لازم  شیرینی گردویی

پودرقند ۵۰گرم (الک شده)

کره ۵۰گرم.

وغن جامد یا قنادی ۵۰گرم

زرده تخم مرغ ۱عدد

وانیل یک چهارم ق چ

پودر گردو ۳۰گرم

ارد قنادی ۱۳۰الی۱۵۰گرم

دارچین یک چهارم ق چ تا یک دوم ق چ (قابل حذف هست ولی به نظر من خوشمزه ترش میکنه)

طرز تهیه شیرینی خشک گردویی

 طرز تهیه  مراحل پخت  شیرینی خشک گردویی :

پودرقند و روغن ها رو با ق خوب هم برنید و بعد با همزن برقی شروع کنید به زدن تا کاملا سبک بشه ، حالا زرده ،وانیل ، دارچین رو هم اضافه کنید یه دور که زدید پودر گردو رو هم‌اضافه کنید و‌دوباره هم برنید ، در دو‌مرحله ارد رو اضافه کنید هم میتونید با هم ن بزنید و یا با قاشق هم بزنید تا خوب ترکیب بشن ، میزان ارد از ۱۳۰گرم تا ۱۵۰گرم متغیره ، بهتره مواظب باشید چون اگه اردش زیاد بشه شیرینی ترک میخوره و خشک میشه ، خمیرنهایی خیلی لطیف هست ، کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید (نیازی به چرب کردن نداره )بین نایلون فریزر یا کاغذروغنی خمیر رو باز کنید ، حالا اگه میخواید شیرینی رو بدون فیلینگ سرو کنید حدود نیم میل ضخامتشو در نظر بگیرید ولی اگه میخواید وسطش فیلینگی بذارید و دوتاشو روهم بذارید ضخامتشو کمتر در نظر بگیرید حدود ۳میل ، مدت پخت ۱۰الی۱۵دقیقه در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ، فقط قبل از اینکه تو فر بذارید ده دقیقه داخل یخچال استراحت بدید ، شیرینی رو زمانی از فر خارج می کنید که زیر شیرینی یه مقدار رنگ گرفته ، از فر بیرون اوردید اصلا بهش دست نرنید خنک که شد میتونید تکونش بدید و از سینی خارجش کنید این شیرینی بدون مواد میانی هم یه شیرینی خوشمزه هست.
✏️مواددمیانی :از شیرعسل کارامل شده استفاده کردم ولی از نوتلا و یا حتی شکلات اب شده و یا عسل گرم شده هم میتونید استفاده کنید ، ۴الی ۵ق غ پر از شیرعسل رو داخل ظرف مناسب ریختم که بشه با قاشق همش زد ، بعد حدود۱ق غ کره بهش اضافه کردم و روی حرارت متوسط هم میزنیم ، کم کم رنگش عوض میشه ، فقط از روی حرارت برداشتید سریع باید استفاده کنید چون خودشو سریع میگیره.

طرز پخت شیرینی پنجره ای و جدیدترین آموزش شیرینی پنجره
ارسال شده در تاریخ 18 آوریل 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 70
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.