طرز تهیه کوکو قندی اصفهان که به کوکو شیرین نیز معروف است

طرز تهیه کوکو قندی اصفهان با دو روش راحت و ساده

طرز تهیه کوکو قندی اصفهان , طرز تهیه کوکو شیرین با دو رسپی زیر که نتیجه تقریبا یکسان است و این کوکو رو در ماه رمضان و زمان های دیگر تهیه کنید و در کنار خانواده لذت ببرید.

روش اول
مواد لازم کوکو قندی:

سیب زمینی متوسط
تخم مرغ 2 عدد
شکر 2 ق غ
وانیل ؛زعفران؛هل از هر کدام ی چهارم ق چ
شیره ی آماده 10 ق غ
روغن 2 ق غ

مواد لازم شیره

شور 1 لیوان
آب نصف لیوان
گلاب ی چهاروم لیوان
زعفران کمی
جوهر لیمو خیلی کم

طرز تهیه کوکو قندی اصفهان روش اول

اول شیره رو آماده میکنیم شکر و آب رو مخلوط کرده روی گاز میزاریم تا بجوشد اولین قل رو که زد گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم و 10 دقیقه زمان میگیریم بجوشه بعد از ده دقیقه جوهر لیمو رو اضافه کرده و خاموش میکنیم و میزاریم شیره سرد بشه.
برای تهیه‌ی کوکو شیرین سیب‌زمینی رو آب پز کرده و خوب میکوبیم
سپس زرده و سفیده رو از هم جدا کرده و زرده رو با شکر و وانیل و زعفران وهل خوب با هم زن میزنیم تا کرم رنگ شه
سفیده رو هم جدا کف میکنیم
زرده رو به سیب زمینی اضافه کرده وبا هم زن میزنیم بعد که مخلوط شد سفید دو اضافه میکنیم در این مرحله با همزن خوب هم میزنیم تا یکدست بشه
قالب رو روغن میریزیم و مواد رو درونش ریخته و صاف میکنیم ود فر 190 به مدت 45 دقیقه میزاریم بعد از فر درآورده برش میزنیم و شیره رو اضافه کرده و در فر و اینبار گریل رو روشن میکنید تا روی کوکو ها طلایی شود.

روش دوم

مواد اولیه  کوکو قندی اصفهان:

زعفران (دم کرده) میزان لازم
تخم مرغ 5 عدد
سیب زمینی 5 عدد
شربت :

شکر 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
جوهر لیمو 1.8 ق.چ
گلاب 1.2 پیمانه
زعفران (دم کرده) میزان لازم

مرحل تهیه کوکو قندی به روش دوم

کوکوی قندی که البته این کوکو را به‌ندرت می ‌توان در رستوران ‌ها و مراکز تهیه غذا در شهر اصفهان پیدا کرد و
بیشتر زنان قدیمی، خانه‌ دار یا بهتر بگوییم، مادربزرگ‌ های اصفهانی با دست و پنجه کم ‌نظیرشان آن را می ‌پزند،
پس اگر در اصفهان مهمان خانه ‌های دوستان و آشنایان تان شدید درباره این غذا پرس و جو کنید،
شاید قسمت شد و برایتان پختند!

ابتدا سیب زمینی ها را پخته و با رنده ریز رنده کنید.
سپس تخم مرغها را اضافه کنید،مایع کوکو نباید سفت و یا رقیق باشد.
سپس زعفران را اضافه کرده و مخلوط کنید،مایع را درون تابه ریخته و دو طرف ان را سرخ کنید.
شربت کوکو را مانند شربت بامیه اماده کنید،دقت کنید در تمام مراحل پخت درب تابه باید باز باشد.
وقتی شربت قوام امد ان را روی کوکوها ریخته و 10 دقیقه صبر میکنید تا شربت جذب کوکو شود.
حال کوکو اماده سرو است،ممکن است برخی به دلیل بو و طعمی که کلم ‌قمری دارد آن را نپسندند،
اما غذای فوق العده مقوی و خوشمزه ای است.
با خلال پسته و زرشک تزیین کنید و در ظرف گل سرخی نوش جان کنید!

 

ارسال شده در تاریخ 13 می 2020 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 546
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.