طرز تهیه ماهی سالمون برگر با پخت سریع و طعم عالی

طرز تهیه ماهی سالمون برگر و آموزش تهیه سالسای آووکادو

طرز تهیه ماهی سالمون برگر برای ماهی دوست های عزیز که همواره عاشق غذاهای دریایی و طعم ماهی هستند سالمون برگر رو براتون داریم که همراه با سبزیجات مفید و سس سالسای آووکادو طعم دلنشین و خوش عطری رو برای شما فراهم  میکنه.

مواد لازم  ماهی سالمون برگر : برای 6 نفر

فیله ماهی سالمون 450 گرم
پودر نان یا پودر سوخاری 1 پیمانه
گشنیز خرد شده 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
سس مایونز 1/4 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
سس خردل 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
روغن زیتون برای چرب کردن کف تابه یا گریل

برای تهیه سالسای آووکادو:

آووکادوی بزرگ 1 عدد
پیاز قرمز خرد شده 1/3 پیمانه
گشنیز تازه خرد شده 1/4 پیمانه
لیمو ترش 1 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه ماهی سالمون برگر

طرز تهیه و دستور برگر ماهی سالمون :

اگر فیله ماهی شما با پوست است، اول از همه پوست آن را جدا کنید. سپس ماهی را به صورت مکعب‌های کوچک نیم سانتی خرد کنید. ماهی خرد شده را داخل یک کاسه نسبتاً بزرگ بریزید.

پودر نان، گشنیز خرد شده، تخم مرغ، سس مایونز، خردل، فلفل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با ماهی مخلوط شوند. بگذارید مواد حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه در همین حالت در یخچال بمانند تا بوی ماهی گرفته شود.

کف یک تابه یا گریل را با کمی روغن زیتون چرب کنید و آن را با شعله متوسط داغ کنید. حال مایه برگر را از یخچال خارج و به شش قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را با دست به شکل گرد در بیاورید و داخل تابه بگذارید. وقتی دو طرف آنها قهوه‌ای رنگ شد (هر طرف حدود ۴ دقیقه)، سالمون برگر شما آماده است.برای تهیه سالسای آووکادو، پیاز، گشنیز و آووکادو را خرد کنید و همراه با بقیه مواد داخل غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.

سالمون برگر را با سس سالسای آووکادو سرو نمایید.

روش سرخ کردن ماهی قزل آلا به طوریکه فضای خونه بوی ماهی نگیره

 

ارسال شده در تاریخ 15 مارس 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 896
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.