پیتزا مخصوص با خمیر ایتالیایی + نکات و ترفندهای

پیتزا مخصوص با خمیر ایتالیایی که خیلی راحت در کمترین زمان می تونید اون رو آماده کنید و یک وعده بسیارخوشمزه و لذیذ با هزینه کم در منزل نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی چیست ؟

خمیر مایع یک ونیم قاشق چایخوری

شکر یک ونیم قاشق چایخوری

شیر ولرم ۲۰۰ گرم

روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری

نمک دو چهارم قاشق چایخوری

پنیر پارمسان ۵۰ گرم

ارد گنبد و یا ارد سفید قنادی از سه پیمانه شروع میکنیم تا جایی که خمیر به دستمون نچسبه و خمیر لطیف باشه

سماق دو چهارم قاشق چایخوری

پیتزا مخصوص با خمیر ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا مخصوص با خمیر ایتالیایی :

ابتدا خمیرمایه و شکر رو مخلوط کنید و بعد شیر ولرم رو بریزیید و روش درپوش بذارید و ده دقیقه درجای گرم استراحت بدهید تا عمل بیاید.

بعد که اماده شد درظرف دیگری ریخته و بعد روغن مایع و سماق رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بعد مخلوط ارد و نمک روبه مواداضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد.

بعد شکل گیری این خمیر باید ۵ دقیقه ورز داده شود و بعد ۲۰ دقیقه در محیط استراحت داده شود.

بعد ۲۰ دقیقه مجدد یکم ورز بدید و بعد پودر پنیر پارمسان روبه خمیر اضافه کنید و خوب ورز بدید تا پنیر به خورد خمیر رود.باید ۵ الی ۶دقیقه ورز دهید.

مجدد نیم ساعت در محیط استراحت بدهید. و بعد برای خمیرگیری اماده هست.
میریم سراغ مواد رویه:

مواد لازم‌ پیتزا مخصوص ایتالیایی :

سینه مرغ پخته و نگینی شده ؛۱ عدد

قارچ : ۱۰۰ گرم

کنسرو ذرت “: ۱ پیمانه

فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده .یک عدد متوسط

گوجه فرنگی نگینی خرد شده یک عدد

زیتون سیاه یا سبز بدون هسته ۴ عدد حلقه شده یا میتونید مقدارش بیشتر کنید مثلا حلقه

سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا رنده شده

کره معمولی ۲۵ گرم

زردچوبه و نمک و فلفل و پودرتخم گشنیز و پودراویشن مقداری

ابتدا قارچ اسلایس شده کمی درروغن تفت بدید و بعد سینه مرغ اماده شده رو در کمی روغن تفت بدهید و ادویه ها را بیافزایید. وقتی کامل مخلوط شد و اب مواد خشک شد از روی حرارت بردارید و بعد در یک ابکش ریخته تا روغن اضافی خودش رو پس بده .

این مقدار مواد برای قالب ۳۰ در ۴۰ مناسب میباشد. کف قالب را با کره چرب کنید و خمیر را پهن کنید و چنگال بزنید حدود ۲۰ دقیقه خمیر را داخل فر قرار دهید تا نیم پز شود و دور خمیر کمی طلایی بشه بعد از فر خارج کنید.

و ته خمیر را سس بعد پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی بالا. بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده بعد ذرت و پنیر پیتزا بریزیید و مجدد در فر قرار دهید تا رویه ان طلایی شود. از فر خارج کنید .

نکته : ادویه ها کامل دلخواه و قابل حذفه اما طعم فوق العاده ای به پیتزاتون میده.

ارسال شده در تاریخ 12 ژانویه 2021 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 589
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.