طرز تهیه خورشت چغاله بادام و کرفس نوبر بهار با طعمی لذیذ

طرز تهیه خورشت چغاله بادام و کرفسبا یک دستور پخت عالی

طرز تهیه خورشت چغاله بادام از خورشت های فصل بهار که معروف به نوبرانه بهار هستند . که این خورشت رو افلب به همراه یک سبزی تهیه می کنند در این آموزش ما خورش چغاله بادام رو با کرفس داریم :

مواد لازم برای خورش چغاله بادام و کرفس:

مغز ران گوسفند ۴۰۰ گرم‌
سبزی نعنا و جعفری سرخ شده نیم کیلو
چغاله بادام نیم کیلو
کرفس خرد شده سرخ شده نیم کیلو
پیاز دو عدد
نمک و فلفل و زردچوبه
آب غوره

طرز تهیه خورشت چغاله بادام

 طرز تهیه و پخت خورشت چغاله بادام و کرفس :

در شروع پخت ابتدا پیاز را در روغن تفت مبدیم تا نرم و شفاف بشه ، کمی زردچوبه و فلفل می زنیم .
گوشت رو هم اضافه کرده، حرارت را زیاد می کنیم و تفت می دیم تا آب اون کاملاً کشیده بشه.

سپس سبزی رو اضافه کرده آب جوش به مواد خورش اضافه کرده اجازه می دیم بعد جوش اومدن حدود ۲ تا ۳ ساعت بپزه.
یک ساعت آخر کرفس سرخ شده و چغاله ی بلانچ شده رو اضافه کنیبن.
برای این که مزه ی ترشی چغاله کاملا در خورش حس بشه نصف چغاله ها رو خرد کنیبن و بعد به خورش اضافه کنیین
اجازه بدین حسابی جا بیفته
در اواخر پخت نمک و آب غوره رو به خورش بزنیبن و با به کته ی زعفرونی نوووش جان کنیبن

نکات قابل توجه

خورش چغاله انواع مختلفی داره:
خورش چغاله با گوشت، مرغ ،قیصی، زردآلو، گوجه سبز و انواع آلو های خشک برغون پخته میشه و اختیاری است بسته به ذائقه میشه جایگزین کرد .

روش بلانچ کردن: چغاله بادام را ابتدا یک دقیقه در قابلمه‌ای حاوی آب جوش ریخته، سپس به مدت ۳۰ ثانیه در ظرفی حاوی آب و یخ بریزید و آبکش کنید.

توجه داشته باشید که بلانچ کردن چغاله مانع از لیز شدن و رنگ باختن و کم رنگ شدن چغاله ها می شه و کمک می کنه چغاله ها سریعتر در خورش پخته بشن.

نوش جان

طرز تهیه گوشتالو دستور پخت خورشتی خوش طعم و مجلسی
ارسال شده در تاریخ 18 آوریل 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 89
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.