طرز تهیه خورش مرغ با نخودفرنگی در کمترین زمان لذیذترین غذا

طرز تهیه خورش مرغ با نخودفرنگی با مراحل پخت کامل

طرز تهیه خورش مرغ با نخودفرنگی  از نظر زمانی خیلی سریع درست میشه و برای خانم های کارمند که وقت کم میارن  خیلی مناسب هست  و هم بسیار خوشمزست حتما از این دستور ساده و لذیذ استفاده کنید و در منزل تهیه کرده نوش جان کنید.

مواد لازم و مورد نیاز

پیاز  1 عدد

سینه مرغ تیکه شده

زردچوبه

ادویه کاری یک قاشق غذا خوری

فلفل سیاه و نمک

گوجه فرنگی پوره شده دو لیوان

ماست پرچرب سه قاشق غذا خوری

نخود فرنگی به مقدار لازم

طرز تهیه خورش مرغ با نخودفرنگی

روش تهیه و دستورپخت خورش مرغ با نخود فرنگی

ابتدا  پیاز رو خرد کردم و تفت دادم سپس سینه مرغ تیکه شده رو به پیاز ها اضافه کردم و با هم تفت دادم تا رنگ مرغ عوض شد و بعد کمی زردچوبه و یه قاشق پر ادویه کاری و فلفل سیاه و نمک بهش اضافه کردم و دو لیوان گوجه فرنگی پوره شده اضافه کردم سپس با هم سرخشون کردم و بعد سه قاشق ماست پرچرب بهش اضافه کردم و در آخر نخود فرنگی به مقدار لازم بهش اضافه کردم و بعد از جوش آمدن شعله اجاق رو کم کردم تا مرغ و نخود فرنگی پخته شود و خورش جا بیفته. نوش جان

فواید نخود فرنگی

نخود سبز یک سبزی محبوب هستند . هم چنین آن‌ها بسیار مغذی هستند و دارای مقدار زیادی فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند .
علاوه بر این، تحقیقات نشان می‌دهد که آن‌ها ممکن است به حفاظت در برابر برخی بیماری‌های مزمن نظیر بیماری قلبی و سرطان کمک کنند .

نخود سبز یکی از بهترین منابع گیاهی غنی از پروتئین هستند که دلیل اصلی آن  فیبر بالای نخود فرنگی است
نخود سبز چندین خاصیت دارند که می‌توانند به حمایت از کنترل قند خون کمک کنند .

نخود سبز حاوی مقدار قابل‌توجهی فیبر است که نشان‌داده شده‌است که فواید بسیاری برای سلامت گوارشی به همراه دارد .
نخود سبز حاوی مقدار معقولی از مواد معدنی سالم مانند منیزیم ، پتاسیم و کلسیم هستند .
بالا بردن سطح بالای این مواد مغذی ممکن است برای جلوگیری از فشار خون بالا ، که خطر بزرگی است ، کمک کند .

فواید دیگری نیز برای سلامتی دارد که در بخش سلامت می توانید فواید نخود سبز را به طور کامل ببینید

ارسال شده در تاریخ 14 ژانویه 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 11
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است