طرزتهیه خورشت ماست هندی با توضیح مراحل پخت کامل
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرزتهیه خورشت ماست هندی با آموزش سس مخصوص این خورش
طرزتهیه خورشت ماست هندی زمان پخت زیادی نداره به راحتی و سریع آماده میشه بسیار خوشمزه و لذیذ هست این خورش رو با برنج می تونید سرو کنید یا بانون هم می تونید بخورید بسته به سلیقه غذایی خودتون داره .
ادویه های این غذا خورش رو بسیار معطر میکنه حتما ادویه هارو به این خورشت اضافه کنید .
مواد لازم خورش ماست هندی :
یک عدد سینه مرغ
یک عدد پیاز خرد شده ( نگینی )
زرچوبه و فلفل
رب گوجه فرنگی : یک قاشق
زیره : نوک قاشق چای خوری
جعفری خورد شده : دو قاشق غذاخوری
سیر : یک حبه
ماست معمولی : یک پیمونه
پودر کاری :نصف قاشق چای خوری
روش پخت خورشت ماست هندی :
ابتدای کار اول از همه نصف یک عدد پیاز رو خورد می کنیم و با روغن تفت می دهیم . وقتی پیازمون سرخ شد بهش زرچوبه و فلفل می زنیم و بعد یه سینه مرغ که از قبل خورد شده رو می ریزیم تو پیازا و با هم تفتشون می دهیم. بعد اینکه رنگ مرغ عوض شد یه قاشق رب گوجه فرنگی و نوک قاشق چای خوری زیره هم اضافه می کنیم و با هم تفتشون می دهیم تا رب سرخ بشه و از خامی در بیاد .
تا رب سرخ میشه سس خورشتمون رو درست می کنیم اینطوری که نصف دیگه پیاز، دو قاشق غذا خوری جعفری خورد شده ، یه حبه سیر و یه پیمونه ماست معمولی رو تو غذا ساز می ریزیم تا خوب یه دست بشن .
حالا سسمون رو می ریزیم تو مرغ و نمک هم می ریزیم و یه لیوان آب هم اضافه می کنیم و در قابلمه رو می بندیم و اجازه میدیم تا خورشتمون با حرارت ملایم بپزه و جا بیوفته . یه ربع آخر هم نصف قاشق چای خوری پودر کاری می ریزیم تو خورشتمون رو می ذاریم خوب جا بیوفته ( خورش ماست هندی ) .. نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- دستور کباب ترش گیلانی آموزش انواع غداهای شمالی و سنتی
- طرز تهیه قارچ شکم پر غذای ساده و مقوی برای وعده شام
- طرز تهیه سس پستو قابل استفاده برای انواع پاستا , پیتزا و ساندویچ
- طرز تهیه فرنی پسته دسر خوشمزه و سبک بسیار مقوی
- طرز تهیه کوفته بلغور و سیب زمینی در سریع ترین زمان
- باقلوا صدفی ترکیه ای آموزش آسان چند روش پخت باقلوا ترکی