طرز تهیه تن ماهی با کاری خورشت عالی و خوشمزه

طرز تهیه تن ماهی با کاری از غذاهای جنوبی و لذیذ که همراه با کته سرو میشه حتما توی خونه درست کنید و در کنار خانواده از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای پخت خورشت تن ماهی با ادویه کاری چیست ؟

تن ماهی 2 عدد (بستگی به تعداد نفرات دارد)

پیاز یک عدد

سیر رنده شده : یک حبه

زنجبیل تازه رنده شده : یک ق چ

گوجه فرنگی نگینی خرد شده:  یک عدد

فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده : به اندازه نصف استکان

رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

ادویه کاری مخصوص ماهی

پودر فلفل قرمز , زیره سیاه ، پودر پاپریکا

گشنیز خرد شده (اختیاری) برای تزیین

طرز تهیه تن ماهی با کاری

طرز تهیه کته مخصوص این غذا :

ابتدا برنج رو با چوب دارچین و هل بصورت کته می پزیم و موقع سرو از برنج در میاریم یا اگر دوست ندارید می تونید همون کته ساده درست کنید.

نکته :  قبل از درست کردن غذا حتماً حتماً قوطی کنسرو رو در آب به مدت نیم ساعت بجوشانید ( من سه تا کنسرو تن گذاشتم).

مراحل و طرز تهیه تن ماهی با کاری :

ابتدا یک عدد پیاز رو نگینی کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم. وقتی پیاز سبک شد سیر رنده شده ( یک حبه ) و زنجبیل تازه رنده شده یک ق چ رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و بعد یک عدد گوجه فرنگی نگینی رو نیز اضافه می کنیم به همراه فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده ( به اندازه نصف استکان ) و تفت می دهیم.

زمانی که گوجه نرم شد یک ق غ رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم برای اینکه رب گوجه از هم باز بشه نصف استکان آب میریزیم تا رب از هم باز بشه .

سپس ادویه کاری مخصوص ماهی و پودر فلفل قرمز و پودر زیره سیاه ، پودر پاپریکا استفاده می کنیم و بعد درب تن ماهی رو باز کرده و روغنش رو خالی می کنیم و بعد به مواد اضافه می کنیم تا مواد به خورد ماهی بره و طعم بگیره ، برای تزیین از گشینز تازه خرد شده استفاده می کنیم .

نکته :  این غذا کمی تند هست, بنا به ذائقتون می تونید شما از تندی این غذا کم کنید.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 24 نوامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 1,123
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.