طرز تهیه کیک شکلاتی وگان بسیار خوشمزه و بدون تخم مرغ

کیک شکلاتی وگان با طرزتهیه آسان کاملا رژیمی و حتی بدون شکر تصفیه شده و بدون تخم مرغ که در منزل می تونید آماده کنید درسته که تخم مرغ نداره اما بافت بسیار لطیف و اسفنجی داره حتی این کیک رو می تونید برای خامه کشی و پایه انواع چیز کیک انتخاب کنید.

مواد لازم  کیک وگان برای قالب لوف 25×10 سانتی متر چیست ؟

190 گرم 1 و 1/2 پیمانه آرد سفید یا همه منظوره

20 گرم یا 1/4 پیمانه پودر کاکائو خام

80 گرم یا 1/2 پیمانه شکر موسکوادو یا شکر نارگیل

80 گرم یا 1/2 پیمانه شکر قهوه ای روشن

1 قاشق چای خوری جوش شیرین

1/2 قاشق چایخوری نمک دریا

65 گرم یا 1/3 پیمانه روغن نارگیل ، ذوب شده ، دمای اتاق

اسپرسو 1/3 فنجان 80 میلی لیتری

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

1 قاشق چایخوری سرکه سفید

240 میلی لیتر یا یک پیمانه آب

کیک شکلاتی وگان

مراحل و طرز تهیه کیک شکلاتی وگان :

ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید 350 درجه فارنهایت . در قااب کاغذ روغنی بیاندازید و سپس در یک کاسه متوسط ، پودر کاکائو ، آرد ، شکر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

آن را کنار بگذاریید و در یک کاسه جداگانه ، روغن نارگیل ، اسپرسو ، وانیل ، سرکه و آب را با هم مخلوط کنید. خوب که هم زدید مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که خوب مخلوط شوند.

خمیر را در قالب ریخته و به مدت 50 – 55 دقیقه آن را بپزید ، یا تا زمانی که یک خلال دندان که در وسط کیک وارد می کنید، تمیز خارج شود.

کیک را از فر خارج کرده و بگذارید 5 دقیقه در ظرف خنک شود سپس روی توری خنک کننده برگردانید.

نکته: دقت کنید که قبل از برش دادن کیک شما کاملاً سرد شود.

نکته : حتما کیک رو روی توری برگردانید تا سرد شود گذاشتن او در ظرف موجب عرق کردن و خمیری حالت به اون قسمت از کیک میده.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 11 فوریه 2021 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 109
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.